Jos Beeres Wijnkoperij

text[==>>]

Welkom op de profielpagina van Jos Beeres Wijnkoperij

Jos Beeres Wijnkoperij is misschien wel de meest sfeervolle en de ruimst gesorteerde wijnkoperij van Noord-Nederland. Sinds de oprichting in 1879 staat deze zaak voor kwaliteit, service, innovatie en de juiste sfeer; en dat is vandaag nog zeker het geval.

Een bezoek aan de zaak in Noordbroek is een ware ontdekkingstocht in de wereld van wijn. Het wijntheater/ proeflokaal en winkel vormen een aangename en charmante omgeving voor een kennismaking met het bijzondere assortiment. Iedere vrijdag & zaterdag ontkurken we enkele flessen die u vrijblijvend kunt uitproberen.

Het assortiment wordt gekenmerkt door een unieke veelheid aan smaken. Van oudsher zijn de klassieke wijnlanden breed vertegenwoordigd maar ook de trend om te genieten van Nieuwe Wereldwijnen wordt bij Jos Beeres gevolgd, met de aankoop van wijnen uit Argentinie tot Nieuw-Zeeland.

Geen gelegenheid om onze winkel te bezoeken? Geen probleem; Op www.josbeeres.nl bestelt u uw favoriete wijn online. Vanaf 6 flessen gratis en snelle levering.

JOS lekkere wijn, prima service

 

Klik hier voor foto's.

 

Bedrijfsfilm: