Kenneth Smit Training - Paul Claessens

Welkom op de profielpagina van Kenneth Smit Training

Over Paul Claessens
Paul Claessens, 51 jaar, echtgenoot, vader, woonachtig en zakelijk gevestigd in Gieten (Drenthe).

Bedrijfskundige achtergrond,  ruim 25 jaar ervaring in diverse sales-, management- en directiefuncties bij banken, verzekeringsmaatschappijen en pensioenfondsen.

Gecertificeerd trainer en consultant competentiemanagement, gediplomeerd coach.

Als trainer/coach ruime ervaring binnen diverse sectoren, van mkb tot multinational.

Eigenaar van PCLKS Training, tevens handelend onder de naam Kenneth Smit Training.

Kenmerkende eigenschappen: empatisch, inspirerend, resultaatgericht.

Hobby: Hardlopen; passie voor de marathon.

 

‘Je moet schieten, anders kun je niet scoren!’  (Johan Cruijff).  Graag help ik je hoe te scoren!

 

Over Kenneth Smit Training   
Kenneth Smit Training zorgt als marktleider al bijna 25 jaar voor waardevolle medewerkers die bedrijfsdoelen helpen realiseren. Dat doen we met praktijkgerichte verkoop-,  management- en communicatietrainingen die binden en boeien en bijdragen aan het  bedrijfsresultaat van onze opdrachtgevers en een succesvolle carrière van onze deelnemers.
Ons doel: meerwaarde creëren door te confronteren.
Trainen bij Kenneth Smit Training vraagt om lef en zelfvertrouwen. De lat ligt hoog. Voor onze deelnemers die er trots op mogen zijn dat ze de confrontatie met zichzelf aandurven; voor onze opdrachtgevers. managers en human resource professionals die durven investeren in een beter bedrijfsresultaat, en last but not least voor onszelf.
Kenneth Smit: It’s tough, but it gets you there.
Voor een uitgebreid trainingsaanbod zie www.kennethsmit.com.

 

Coaching: Persoonlijke ontwikkeling, zelfmanagement, succesvoller en gelukkiger zijn.

 

Competentiemanagement: Om de ontwikkeling van de talenten binnen een organisatie inzichtelijk te maken en af te stemmen op de doelstellingen van de onderneming, maakt Kenneth Smit gebruik van het door Interfocus ontwikkelde Talentplus®.

Kenneth Smit Training is erkend door CEDEO, de onafhankelijke organisatie die opleidingsinstituten en organisatieadviseurs onderzoekt op klanttevredenheid, kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid.

 

Over Kenneth Smit verkooptrainingen
Bent u op zoek naar nieuwe business of wilt u  bestaande relaties uitbouwen? In het eerste geval reikt Kenneth Smit Training vaardigheden aan die het proces van het eerste contact tot en met het afsluiten van de order efficiënter en effectiever maken. Als u meer business wilt bij uw bestaande klanten dan komt accountmanagement aan de orde. Deze trainingen voorzien u van methoden en vaardigheden om business uit te bouwen volgens een totaal nieuw principe: meten en sturen op relaties in plaats van op geld. Op deze manier ontstaan wederzijds duurzame relaties waarbij het maximaliseren van de business een natuurlijk gevolg is.

Kenneth Smit gaat altijd uit van de dagelijkse verkooppraktijk.

Over Kenneth Smit managementtrainingen
Bij een managementtraining wordt aangeleerd gedrag doorbroken en ligt de nadruk op het uitbouwen van nieuwe coachingsvaardigheden voor managers. Er is keuze uit een aantal managementtrainingen met eigen accenten wat betreft niveau, branche en de specifieke cultuur van de organisatie.

Voor een optimaal effect van de managementtrainingen is het van belang dat deelnemers zich kwetsbaar durven opstellen en daadwerkelijk de confrontatie met zichzelf willen aangaan.

Over Kenneth Smit communicatietrainingen
Wie namens een organisatie met anderen moet communiceren, bepaalt voor een groot deel het imago van de organisatie, intern en extern. Een communicatietraining verbetert de kwaliteit van communiceren en is onmisbaar voor groepen zoals de verkoop binnendienst, technische dienst en inkoop, maar ook voor individuele medewerkers zoals telefonistes, receptionistes en secretaresses.

Open trainingen voor individuele deelname, In Company voor groepsdeelname

Het niveau en de vaardigheden van nieuwe medewerkers matchen niet altijd met die van andere medewerkers. Het kan ook voorkomen dat u als manager of leidinggevende de talenten van één of meerdere mensen op een andere manier wilt benutten. Bijvoorbeeld als er op een van uw afdelingen sprake is van tijdelijke onderbezetting.

 

In zulke situaties zijn de open trainingen van Kenneth Smit een uitkomst. Het open trainingsprogramma omvat de meest gevraagde verkoop-, management- en communicatietrainingen en wordt door het hele land verzorgd. Een individuele aanpak staat voorop. De groepsgrootte is daarom maximaal acht personen.
In Companyprogramma’s kenmerken zich door maatwerk voor specifieke teams binnen organisaties.

 

Over Competentiemanagement
Talentplus® is een web based talentmanagementsysteem dat in kaart brengt waar uw sterke punten liggen en waar verdere ontwikkeling op het gebied van kennis, vaardigheden, houding en gedrag wenselijk is.
Daarnaast maakt Talentplus® inzichtelijk welke mogelijkheden er zijn om uw talent verder te ontwikkelen en wat de resultaten van deze inspanningen zijn. Het systeem is zowel bedoeld voor managers als medewerkers.

 

Kenneth Smit Consulting: Vitaliteit door creativiteit
Naast Kenneth Smit Training biedt de organisatie aanvullende diensten door Kenneth Smit Consulting; een organisatieadviesbureau dat gelooft in samenwerking. Wij gaan niet bedenken hoe u zaken moet doen. Wat wij meebrengen is een schat aan praktische bedrijfservaring en de vaardigheden om samen met uw medewerkers een overrompelende creatieve energie los te maken. Dat doen we stap voor stap, met alle betrokkenen. Zo voegen we gezamenlijk vitaliteit toe aan uw organisatie!
Herbezinning op de bedrijfsdoelen, onderzoeken welke talenten u in huis hebt, een fris gezicht naar de markt, resultaatverbetering, winstgevend samengaan van afdelingen of bedrijven, wij zijn de partij voor u. Kijk voor meer informatie over Kenneth Smit Consulting op www.kennethsmitconsulting.com.