Keuring Service Noord

text[==>>]

Welkom op de profielpagina van Keuring Service Noord

Als bedrijf wordt u waarschijnlijk regelmatig geconfronteerd met wetten en regels met betrekking tot elektrische apparatuur en installatie. Alleen al het oerwoud van Arbo-regels is ongekend. Wij gaan er in ieder geval vanuit dat het binnen uw bedrijf niet anders is.
 

Wij willen een deel van deze zorgen bij u wegnemen. Keuring Service Noord is onder andere gespecialiseerd in het uitvoeren van keuringen en inspecties conform de NEN3140/EN50110 norm. Bovendien kunnen onze medewerkers u op dit gebied alle advies geven. En dat niet alleen; zij kunnen er natuurlijk voor zorgen dat alle onvolkomenheden uit de weg worden geruimd.

Want dat is natuurlijk ons sterke punt. Keuring Service Noord kan niet alleen de keuringen uitvoeren, maar we beschikken over prima opgeleide medewerkers en een uitgebreid geoutilleerde werkplaats waar reparaties aan handgereedschappen kunnen plaatsvinden. En voor de inspecties van uw elektrische installaties bij u ter plaatse hebben wij ook de juist opgeleide medewerkers die alle eventuele aanpassingen kunnen verzorgen.

Het unieke van Keuring Service Noord:

Al onze inspecties, keuringen en reparaties bij u op locatie!

Keuring Service Noord biedt u het totaalpakket!