Autobedrijf Lantinga

Welkom op de profielpagina van Autobedrijf Lantinga

Toyota Dealer en all-round autobedrijf voor onderhoud en reparatie van alle merken auto’s.

Een totaal autobedrijf met een sfeervolle showroom waarin de nieuwe Toyota modellen overzichtelijk staan opgesteld, maar ook met veel ruimte voor onze betrouwbare occasions van zowel Toyota als andere merken. Wij staan altijd met een goed advies voor u klaar.

Natuurlijk vindt u bij ons een eigentijdse receptieruimte compleet met leestafel, gratis wifi, tv en verse koffie of thee. Ook de werkplaats mag er zijn, goed geoutilleerd en met vakkundige monteurs die uw auto in topconditie houden. Voor Toyota en alle andere merken.

Tanken kunt u ook, bij ons eigen Esso tankstation houden we dat zo voordelig mogelijk voor u. Naast de ruime parkeergelegenheid bevindt er zich een oplaadpunt voor elektrische auto’s.

Werkplaats van de toekomst

De uiterst moderne werkplaats beschikt over hoogwaardige elektronische testapparatuur voor alle merken auto’s. U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende reparatie- en onderhouds werkzaamheden, ook voor bedrijfsauto’s en campers.

De monteurs hebben kennis van alle soorten auto’s, zowel de traditionele benzine/diesel auto als hybride en elektrische auto. Voor banden montage gebruiken wij de modernste apparatuur, evenals voor het vakkundig uitlijnen en balanceren van de wielen. Voor ruitreparatie en/of vervangen van ruiten, zijn wij verzekering erkend.

Wij regelen alles met de verzekering voor u. Maar autobedrijf Lantinga gaat verder. Wij bouwen de meest voorkomende accessoires voor u in, zoals navigatie, trekhaken, cruise control, parkeersensoren etc. Ook voor professionele wisseling van zomer/winterbanden bent u bij ons aan het juiste adres. Natuurlijk beschikken wij over een speciale opslagruimte voor uw banden. Voor onderhoud, reparatie of schade staan bij ons leenauto’s tot uw beschikking. In overleg is haal en breng service mogelijk.

Tankstation en autowasstraat

Autobedrijf Lantinga is niet compleet zonder tankstation en autowasstraat. U kunt tanken 7 dagen in de week, 24 uur per dag. Het Tamoil tankstation voldoet aan de recente milieu eisen. Voor alle soorten brandstoffen kunt u bij ons terecht tegen scherp concurrerende prijzen. Natuurlijk vindt u bij Lantinga ook een oplaadpunt voor elektrische auto’s.

Autowascentrum Lido is een modern wascentrum aan de Industrieweg in Uithuizen. De autowasstraat beschikt over een ruim aantal wasprogramma’s. En met onze deskundige bediening ziet uw auto er na de wasbeurt weer stralend uit. U kunt in onze wasboxen 7 dagen per week, 24 uur per dag terecht.

 

Schoolstraat 34-36
9981 AN Uithuizen

T.: 0595 432 240

E.: info@toyotalantinga.nl

W.: www.toyota-lantinga.nl