Lifting Gear Hire

Welkom op de profielpagina van LGH – Uw specialist voor de huur van hef- en hijsmaterieel

Wat doen we dagelijks?

Wij verhuren al meer dan 40 jaar hef- en hijsmaterieel aan bedrijven, ook wel lifting gear genoemd. Die ervaring brengt specialistische kennis en materiaal met zich mee. Bedrijven kunnen bij ons terecht voor van alles; van het huren van een takel tot maatwerk voor de meest complexe hef- en hijsuitdagingen. We hebben dan ook meer dan 100.000 hef- en hijsmaterialen tot onze beschikking en dus voor elke uitdaging een oplossing.

Hoe doen we dat?

Door persoonlijk contact en door kwaliteit en veiligheid centraal te stellen in ons werk. We zijn altijd bereikbaar, schakelen snel en komen indien gewenst langs op locatie om te ondersteunen bij de klus.
Al het materieel dat bij ons het pand verlaat beschikt over de juiste certificaten en werkt perfect. Dat is de beste manier om veilig te kunnen werken, voor de materialen zelf, maar nog belangrijker, voor de mensen ter plaatse. We leggen onze standaard dus hoog. Daarom investeren we, in nieuw materieel en in onze mensen. Door in ons werk structureel de vraag centraal te stellen: 'hoe kunnen we ons werk nog verder verbeteren?'. Dus zorgen we ervoor dat onze vloot structureel van nieuw impulsen wordt voorzien en dat we onze mensen blijvend trainen. In onze eigen training area, of bij onze klanten.

Op https://www.lgh.eu/nl/materieel/all-products/ is meer over ons werk en ons equipment terug te vinden.

Waar?

Opgericht in Groot-Brittannië en inmiddels met zo’n 30 vestigingen in de VS, Nederland, Duitsland en België. Ons hijsmaterieel wordt ook in vele buurlanden ingezet.