Lubbers

Welkom op de profielpagina van Lubbers Logistics Group

Sinds 1929 staat Lubbers voor professioneel en betrouwbaar transport. Sinds eind jaren veertig heeft het transportbedrijf zich ontwikkeld tot een toonaangevende transporteur in de gas- en olieboor industrie. Lubbers biedt zeer uiteenlopende vervoersmogelijkheden, van standaard opleggers tot op- leggers geschikt voor exceptioneel vervoer. Met dertien vestigingen in acht landen heeft Lubbers een Europees dekkend netwerk. Internationaal staan ruim 270 medewerkers garant voor de beste service en kwaliteit!

Lubbers biedt verschillende producten en services zoals:

 

Wegtransport

Of u nu op zoek bent naar een oplossing voor standaard of uitzonderlijk transport of het transport van gevaarlijke goederen geregeld wilt hebben; Lubbers Logistics Group heeft alles in huis om u van dienst te zijn. Met meer dan 80 jaar ervaring en een wagenpark met meer dan 125 vrachtwagens en 280 trailers (inclusief flatbed- en step deck trailers, tautliners en diepladers) kunnen we alle soorten speciaal transport bieden voor de olie- en gasindustrie.

Of het nu gaat om extra grote of gevaarlijke goederen, we zijn 24 uur per dag beschikbaar – 365 dagen per jaar. Dankzij onze uitzonderlijk hoge veiligheidsnormen zijn we een volledig gecertificeerd bedrijf (ISO 9001: 2008, ISO 14001: 2004, VCA en OHSAS 18001: 2007). We kunnen groupagediensten in Europa bieden via ons uitgebreide netwerk van vestigingen met speciale voertuigen.

 

Container verhuur

Lubbers is uw ideale partner voor de verhuur van offshore containers en baskets. Via een strategisch samenwerkingsverband met OEG Offshore Ltd, wereldleider op het gebied van de levering van offshore containers en baskets, treden wij op als tussenpersoon voor alle verhuurverzoeken op het Europese vasteland. Alle eenheden zijn eigendom van OEG en zijn DNV-getest en -gecertificeerd, wat zorgt voor veilige en betrouwbare opslag en transporten.

Met 3000 verhuurbare eenheden bieden we het grootste assortiment aan typen, afmetingen en capaciteiten. Er zijn vijftig op de markt geteste standaardontwerpen mogelijk voor snelle levering. Daarnaast bieden we mogelijkheden voor langdurige verhuur of speciale eisen. OEG heeft duizenden servicecabines ontworpen en gebouwd voor elke mogelijke offshore activiteit volgens de individuele specificaties van de klant. Dit heeft tot een uitgebreide productreeks geleid, inclusief drukcabines, lokale apparatuurruimtes en cabines voor extreme omstandigheden.

We hebben een uitgebreide voorraad op meerdere Europese locaties, waardoor een goede beschikbaarheid voor elke bestemming gegarandeerd wordt.

 

Rigmoves

Lubbers Rigmoves levert turn-key boortoren verhuizingen. Hierbij wordt zowel gebruik maakt van eigen (opgeleid) personeel en materieel, als dat van contractors.

Onze opdrachtgevers hebben te maken met slechts 1 contactpersoon van Lubbers Rigmoves die gedurende de planning, de uitvoering en de evaluatie alle noodzakelijke informatie m.b.t. de boortoren verhuizing deelt. Achter de schermen worden de kranen, de vrachtwagen en het (de-) mobilisatie personeel geregeld.

 

Opslag

Vindt u dat opslag een duur en vervelend onderdeel van uw bedrijfsvoering vormt? Niet als u ons in de arm neemt!

We kunnen magazijnfaciliteiten bieden voor een grote verscheidenheid aan apparatuur voor de olie- en gasindustrie. Met toegang tot apparatuur voor het hanteren van zware lasten zoals heftrucks en kranen kunnen we eenvoudig materiaal opslaan zoals boorpijpen, casings, buizen, haspels en technische apparatuur. Of u nu op zoek bent naar binnen- of buitenopslag, langdurig of kortdurend, we beheren uw voorraad in het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Denemarken, Italië, Duitsland, Roemenië en Noorwegen.

 

Resources

Het aantrekken van de juiste mensen is niet altijd eenvoudig, en het bijhouden van uw personeelsadministratie is vaak een ingewikkelde zaak. Bij Lubbers kunnen we het volledige proces voor u beheren.

Dankzij ons grote netwerk en meer dan 60 jaar ervaring in de olie- en gasindustrie bieden we uitstekende diensten voor het werven van personeel. We regelen voor u het personeel dat u nodig hebt, wanneer u dat nodig hebt. Of het nu gaat om tijdelijke medewerkers, het detacheren van personeel, personeel in loondienst of het opzetten van een aangepaste wervingsprocedure: Lubbers Resources is de perfecte partner voor deze taak.

Dankzij onze no-nonsense cultuur garanderen we een persoonlijke en aangepaste aanpak; we houden altijd rekening met uw belangen en die van de uitzendkracht. We benaderen iedereen op een individuele manier en zorgen voor een persoonlijke aanpak. Deze benadering zorgt ervoor dat onze wervingsactiviteiten een succes zijn voor uw bedrijf en uw medewerkers.

Welke dienst u ook nodig hebt: wij spreken uw taal!