Medch

Welkom op de profielpagina van MEDCH

Cursussen

MEDCH Consultancy & Education biedt een breed scala aan cursussen aan zoals: BHV basis en herhaling, EHBO, reanimatie en toepassing AED, Code 95, kinder EHBO, BHV-Ploegleider, Basis VCA en VCA-VOL. Wij worden enthousiast van het leveren van maatwerk cursussen die toegesneden zijn op uw bedrijfsspecifieke situatie. Bij voorkeur oefenen wij calamiteiten in uw organisatieomgeving zodat men de eigen omgeving beter leert kennen in geval van nood. Als u hierover meer informatie wenst dan vragen wij u contact met ons op te nemen. Uiteraard vinden wij het belangrijk dat de kwaliteit van onze dienstverlening onafhankelijk getoetst wordt. Ons kantoor beschikt over de volgende keurmerken:

  • NIBHV te Rotterdam
  • Het Oranje Kruis te Den Haag
  • ERC/NRR (European Resuscitation Council te Niel (België) en de Nederlandse Reanimatie Raad te Den Haag)

Naast het aanbieden van cursussen willen wij bedrijven, werknemers en particulieren bewust maken van het feit dat het van levensbelang kan zijn te beschikken over enige basiskennis en vaardigheden op het gebied van eerste hulp, reanimatie, defibrillatie en brandpreventie. Te vaak is een calamiteit de aanleiding om actie te ondernemen. Op verzoek organiseren wij workshops en informatiebijeenkomsten voor uw medewerkers en/of cliënten.

 

AED verkoop & service

U kunt bij ons terecht voor informatie en advies inzake het hartveilig maken van uw woon- en/of werkomgeving.  Onze adviseurs zijn goed op de hoogte van de voor- en nadelen van de verschillende AED’s. Hiermee kunnen wij u adviseren inzake de aanschaf, de locatie van de AED en het opleiden van personen. Wij begeleiden indien gewenst de introductie van de AED binnen uw organisatie. Dit betekent eventueel het geven van voorlichting en het verzorgen van een presentatie. Wij verzorgen u deze begeleiding en voorlichting kosteloos aan als u een AED bij ons aanschaft.

Als u een AED heeft aangeschaft is van belang dat u zich realiseert dat het apparaat een medisch hulpmiddel is. Een medisch hulpmiddel dient u als organisatie periodiek te onderhouden. Heeft u voldoende expertise dan kunt u het onderhoud in eigen beheer uitvoeren. Een andere opties is dat u het onderhoud aan onze experts uitbesteedt. Wij bieden een AED-servicecontract. Het servicecontract zorgt ervoor dat wij tijdig voor u de noodzakelijke onderdelen zoals batterij en/of electroden vervangen. Verder kunt u op onze service rekenen als u het apparaat heeft ingezet voor een reanimatie. Tot slot zullen wij ervoor zorgen dat een storing en/of defect snel en deskundig opgelost wordt. 

 

Advies

Onze specialisten adviseren omtrent opstelling RI&E, bedrijfsnoodplan, ontruimingsprocedures, BHV-plan, AED beleid en BHV-organisatie. Verder begeleiden wij ontruimingen en kunnen inspectierondes worden gemaakt.

  • Opstellen RI&E’s
  • Advies en begeleiding opstellen bedrijfsnoodplan
  • Plattegronden en vluchtroutes opstellen
  • Gebouw veiligheidsadviezen
  • Ontruimingsoefeningen begeleiden en evalueren