NDC mediagroep

text[==>>]

Welkom op de profielpagina van NDC mediagroep

NDC mediagroep kent het Noorden.

Wie succesvol wil communiceren in Noord-Nederland kan niet om NDC mediagroep heen. NDC mediagroep is uitgever van een breed aanbod van mediaproducten waaronder Dagblad van het Noorden en Leeuwarder Courant en bijna 40 weekbladen. Daarnaast biedt NDC mediagroep een crossmediaal portfolio waardoor zowel kwalitatief als kwantitatief het hoogste bereik in de drie noordelijke provincies en de Noordoostpolder wordt behaald.

NDC mediagroep is in 2007 ontstaan uit een fusie tussen Friese Pers in Leeuwarden en Hazewinkel Pers in Groningen. Deze bedrijven, met beide een lange geschiedenis, bundelden in 1990 al samen de krachten in de Noordelijke Dagblad Combinatie (NDC). Sindsdien is de samenwerking tussen beide krantenuitgevers geïntensiveerd.

Dagblad van het Noorden en Leeuwarder Courant zijn dagbladen met een lange uitgeeftraditie, vanaf 1752. Beide titels zijn goed zichtbaar in het dagelijks leven in het noorden. Als sponsor van talloze evenementen voelen de kranten zich met hun lezers en de regio verbonden.
 
Maandelijks verschijnt de bijlage deOndernemer bij beide dagbladen. NDC mediagroep speelt met deOndernemer in op de huidige trends en ontwikkelingen in de business-to-business markt. Via deOndernemer wordt in het Noorden een zeer grote groep personen bereikt die werkzaam zijn als ondernemer, directeur of manager. Naast de bijlage bestaat deOndernemer uit een themapagina Ondernemen op www.lc.nl en www.dvhn.nl en de internetsite www.deondernemer.nl.
 
Lezers en adverteerders kunnen naast de dagbladen ook uitstekend terecht in de bijna 40 weekbladen. Onder de noemer Het Weekblad is een groot aantal titels verenigd waarmee vrijwel heel Noord-Nederland bereikt wordt.
 
NDC mediagroep ontwikkelt bovendien steeds meer interactieve producten en evenementen. Denk aan (lokale) nieuwssites, webwinkels, woon- en tuinbeurzen en online sportspellen.

Actief in de branches: