Olympia Uitzendbureau

text[==>>]

Welkom op de profielpagina van Olympia Uitzendbureau

Olympia Uitzendbureau; Voor en door ondernemers

Onderneming van ondernemers
Onze vestigingen worden geleid door franchiseondernemers. Wij zijn dan ook een ‘onderneming van ondernemers’. Wij geloven in de kracht van no-nonsens, doortastend en ondernemend gedrag waar de passie en het plezier vanaf spat! Met die kracht helpen wij ook úw organisatie bij het realiseren van uw ambities.

Uw succes is ónze ambitie
We dagen iedereen en elk bedrijf uit om te blijven werken aan de beste versie van zichzelf. Dat vragen we ook van onszelf. We zijn resultaatgericht, initiatiefrijk, lopen nét even wat harder en laten pas los als uw opdracht vervuld is. Uw succes is onze ambitie!

Onze franchiseondernemers bieden bovendien continuïteit in personele bezetting en marktkennis. Hierdoor kunnen wij investeren in een langdurige relatie met u, onze kandidaten én onze collega’s. Dit betekent voor u: de juiste medewerkers, in de juiste aantallen, op het juiste moment. Iedere dag opnieuw.

Onze visie op flexibilisering van arbeid
De concurrentie en het kostenbewustzijn nemen in alle sectoren toe. Een bedrijf dat concurrerend wil blijven, moet zich steeds flexibeler organiseren. Dat is geen luxe maar een noodzaak.

Bij het flexibel organiseren van het personeelsbestand draait het om:

 • Het efficiënt(er) inzetten van werknemers;
 • De juiste balans vinden tussen vast en tijdelijk personeel;
 • Het vermijden van overbezetting;
 • Het op tijd hebben van extra personeel, bijvoorbeeld in piekperioden.


Met Olympia kunt u uw personeelsbestand flexibiliseren. U weet dan zeker dat u voldoet aan alle eisen van de wet- en regelgeving. Voor uw organisatie betekent dit:

 • Een sterkere concurrentiepositie;
 • De juiste balans tussen vaste en tijdelijke medewerkers;
 • Makkelijker meebewegen met de wisselende (markt)omstandigheden (zowel uw organisatie als kosten).


Thuis in elke branche
Olympia staat in de top 5 van grootste uitzendorganisaties in Nederland. We hebben bijna 45 jaar ervaring en werken dagelijks voor duizenden opdrachtgevers, van MKB tot multinationals. Dat doen we in bijna alle branches. En met specialisaties in logistiek, productie, techniek en zakelijke dienstverlening waaronder Banken & Verzekeringen en Contactcenters. Bij een groot aantal organisaties zijn we bovendien inhouse aanwezig: op locatie en exclusief.

Vertel ons wie u bent en wij zorgen voor de beste kandidaat!
Olympia begrijpt dat uw organisatie alleen langdurig succesvol kan zijn als u úw klanten helpt om succesvol te zijn. Hoe sneller u reageert op de wisselende vragen van uw (interne en externe) klanten, des te waardevoller u voor hen bent. En dat is precies waarom wij altijd geïnteresseerd zijn in de klant achter onze klant, in de vraag achter uw vraag.

Wie zijn uw klanten? Waar wordt u door hen op afgerekend? Op welke gebieden wilt u winnen van uw concurrenten en hoe kan een flexibel personeelsbestand daar aan bijdragen? Wat is de voorspelbaarheid of grilligheid van uw klanten? Wat betekent dat voor uw behoefte aan personeel? En hoe kan Olympia daarop anticiperen zodat u maximaal succesvol wordt? Met de antwoorden op deze vragen gaan wij aan de slag. U krijgt een advies hoe u uw personeelsbestand flexibel kunt inrichten zodanig dat de factor arbeid maximaal bijdraagt aan het realiseren van de ambities van uw organisatie.

“Als wij de kandidaat niet kunnen vinden, dan bestaat hij niet”
Wij hebben een groot aanbod van goede kandidaten met kennis en ervaring. Zit de juiste persoon voor u er onverhoopt niet bij? Dan gaan wij direct aan de slag om deze te vinden. Wij maken hierbij gebruik van onze praktische kennis van uw lokale markt. Maar natuurlijk ook van ons sterke landelijke online en social media netwerk. De beste kandidaat is snel gevonden! Deze unieke wervingskracht maakt ons een betrouwbare partner voor het vinden van uw personeel. Wij durven dan ook te stellen: “Als wij de kandidaat niet kunnen vinden, dan bestaat hij niet.”

Olympia Academy
Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van ons personeel. De Olympia Academy zorgt voor permanente opleiding, voortdurende ontwikkeling en adequate begeleiding. En dat binnen een uitdagend werkklimaat, waarin uitblinken de norm is en extra presteren ook extra wordt beloond. Resultaat: uw contactpersoon is altijd een ondernemende man of vrouw, die inzet en kennis combineert.

Naast de kwaliteit van ons personeel staat ook correct handelen bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn daarom lid van, en vaak ook bestuurlijk betrokken bij, alle belangrijke organisaties binnen onze sector. Wij werken volgens de richtlijnen van deze organisaties en houden ons aan de algemeen geldende normen en waarden. De belangen van alle betrokkenen behartigen we zo goed mogelijk. Binnen Olympia handelt iedereen volgens deze uitgangspunten.

Wij hebben een ISO 9001 kwaliteitscertificering en een VCU-certificaat. U kunt er dus op vertrouwen dat wij werken volgens alle veiligheids-, gezondheids- en milieuvoorschriften. Werkt u met Olympia, dan werkt u dus met een professionele, betrouwbare en ervaren organisatie. Een uitzendbureau dat sterk is in advies, werving & selectie en het regelen van flexibel en vast personeel.

De voordelen op een rij

 •   Werken met Olympia is ideaal als u uw personeelsbestand wilt afstemmen op wisselende (markt)omstandigheden. En als u:

  •  nieuw vast personeel nodig hebt als gevolg van uitbreiding of vervanging;
  •  vast personeel wilt vervangen bij ziekte, vakantie of zwangerschapsverlof;
  •  seizoenspieken wilt opvangen;
  •  geen extra medewerkers op de payroll wenst;
  •  medewerkers langer wilt kunnen beoordelen voordat u hen in vaste dienst neemt;
  •  tijdsbesparing, gemak en een hoge kwaliteit nastreeft en daarom de operationele kant van tijdelijke medewerkers liever uitbesteedt;
 •  U krijgt een hoge leveringsbetrouwbaarheid. Wij vullen vacatures snel in met de juiste mensen;
 •  U krijgt meer persoonlijke inzet, service en continuïteit. Wij lopen nét iets harder en laten pas los als uw opdracht vervuld is;
 •  U bent verzekerd van betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij zijn onder andere lid van de ABU en zijn ISO- en VCU-gecertificeerd.
 •  U krijgt gedegen kennis van de lokale arbeidsmarkt plús een sterk nationaal online- en vestigingennetwerk, dat iedere uitdaging aankan;
 •  U optimaliseert uw personeelsinzet en de kosten die hiermee samenhangen;
 •  U vergroot uw concurrentiekracht doordat uw organisatie en kosten meebewegen met wisselende (markt)omstandigheden.


Interesse?
Bel met de Olympia-vestiging bij u in de buurt. Wij helpen u graag uw ambities te realiseren.