Olympia Uitzendbureau

text[==>>]

Welkom op de profielpagina van Olympia Uitzendbureau

Olympia Groningen
Onze vestigingen in Groningen, Delfzijl en Veendam worden geleidt door franchiseondernemer Marc Oosterman. Zo zijn we altijd dichtbij. Werk is ons werk en samen met u maken we het waar.

We dagen iedereen en elk bedrijf uit om te blijven werken aan de beste versie van zichzelf. Dat vragen we ook van onszelf. We zijn resultaatgericht, initiatiefrijk, lopen nét even wat harder en laten pas los als uw opdracht vervuld is. Wij zijn een uitzendbureau dat sterk is in advies, werving & selectie en het regelen van flexibel en vast personeel.

Onze visie op flexibilisering van arbeid
De concurrentie en het kostenbewustzijn nemen in alle sectoren toe. Een bedrijf dat concurrerend wil blijven, moet zich steeds flexibeler organiseren. Dat is geen luxe maar een noodzaak.

Bij het flexibel organiseren van het personeelsbestand draait het om:

  • Het efficiënt(er) inzetten van werknemers;
  • De juiste balans vinden tussen vast en tijdelijk personeel;
  • Het vermijden van overbezetting;
  • Het op tijd hebben van extra personeel, bijvoorbeeld in piekperioden.

Olympia staat in de top 5 van grootste uitzendorganisaties in Nederland. We hebben bijna 45 jaar ervaring en werken dagelijks voor duizenden opdrachtgevers, van MKB tot multinationals. Dat doen we in bijna alle branches. En met specialisaties in logistiek, productie, techniek en zakelijke dienstverlening waaronder Banken & Verzekeringen en Contactcenters. Bij een groot aantal organisaties zijn we bovendien inhouse aanwezig: op locatie en exclusief. Olympia begrijpt dat uw organisatie alleen langdurig succesvol kan zijn als u úw klanten helpt om succesvol te zijn. Hoe sneller u reageert op de wisselende vragen van uw (interne en externe) klanten, des te waardevoller u voor hen bent.

Interesse?
Bel gerust, we vernemen graag van u. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-3112500 of mail naar groningen@olympia.nl

 

 

Actief in de branches: