RB Werkt

Welkom op de profielpagina van RB Werkt

Voor kandidaten:
Wij houden van een persoonlijke en een transparante aanpak. Bij ons ben je geen nummer en kennen we jouw kwaliteiten en vaardigheden als geen ander, zorgen voor opleidingen en weten we samen de best passende baan voor jou te vinden.
Door onze jarenlange ervaring en uitgebreid netwerk in de technische, industriele en infra branche weten we heel snel de juiste match te vinden! Op projectbasis, of juist in vaste dienst bij een van onze opdrachtgevers. Ons aanbod aan technische vacatures is zeer divers, maar je kunt ons natuurlijk ook een open sollicitatie sturen. Wij gaan graag voor jou aan de slag en bekijken dan samen welke passende vacatures wij voor het jou op het oog hebben.

Voor bedrijven:
Heeft u extra capaciteit of specifieke kennis nodig voor een project? Zoekt u korte of langdurige vervanging? Wij zorgen snel voor de juiste kandidaat.
RB Werkt hecht waarde aan professionaliteit en aan een eerlijke, transparante en persoonlijke aanpak. Wij zijn betrouwbaar, betrokken en pragmatisch. Wij bieden meerwaarde doordat wij meedenken met uw organisatie en u ontzorgen. Wilt u eerst kennismaken? Neemt u dan telefonisch of via het contactformulier contact met ons op. Wij willen u dan graag meer over RB Werkt vertellen.