Reef Infra

Welkom op de profielpagina van Reef Infra

Reef Infra werkt samen met haar klanten aan infrastructurele oplossingen. Het adviseren, voorbereiden en uitvoeren van infrastructurele projecten én de zorg voor beheer en onderhoud vormen de core business van het bedrijf. Reef Infra zoekt altijd naar toegevoegde waarde voor de klant en onderscheidt zich daar vaak mee van de concurrent. Reef Infra laat zich niet alleen leiden door de vraag maar zoekt eerst naar het waarom. Vervolgens komt Reef Infra met verassende oplossingen die vaak enthousiast ontvangen worden door de klant.

 

Reef Infra bestaat uit de business units wegenbouw en beton- en waterbouw. Met deze bedrijfsonderdelen is Reef Infra in staat om infrastructurele vraagstukken op een vernieuwende manier vorm te geven. Met de vestigingen in Sappemeer en Oldenzaal hebben we dekking in het noordoosten van Nederland. Dit sluit aan bij de strategie van het bedrijf om met regionale teams de regionale markt te bedienen.

 

Specialismen

Als fullservice-infraprovider en een breed pakket aan diensten willen we ons met onze specialismen onderscheiden in de markt. Binnen de business units hebben wij de volgende specialismen: wegenonderhoud, putrenovatie, rioolbeheer, milieu, betonrenovatie en betonwegenbouw.

 

Innovaties

We bestaan al ruim honderd jaar. In die tijd hebben we niet stilgezeten. We ontwikkelen ons voortdurend. Immers, de maatschappij en de vraag veranderen en de techniek blijft zich ontwikkelen. Wij zijn veranderingen graag een stapje voor. Reef Infra is aangesloten bij meerdere innovatieplatformen. Bij deze innovatieplatformen zijn meerdere ondernemingen, universiteiten, provincies en gemeenten aangesloten. Daarnaast hebben we meerdere innovatieve wegconcepten ontwikkeld als Reeflexfalt, Stil Mastiek, printbeton en bermbeton.

 

Strukton

Reef Infra is onderdeel van Strukton die op haar beurt actief is op de volgende drie markten: Railsystemen (railinfrastructuur, spoorvoertuigen en beveiligingssystemen), Gebouwen (ontwerp, realisatie en beheer onderhoud zowel bouwkundig, installatietechnisch als energie) en Civiele infrastructuur (wegenbouw, milieu, infratechnieken, kadeconstructies, onderwatertechnieken, verkeersgeleiding en betonconstructies)

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw contactpersoon bij Reef Infra of via 0541-584111 en reef@reef-infra.com. Ook kunt u ons volgen op Twitter @Reefinfra en LinkedIn.