Rope Access Noord

text[==>>]

Welkom op de profielpagina van Rope Access Noord

Rope Access Noord uit Groningen is gespecialiseerd in het uitvoeren van werkzaamheden op hoogte met behulp van touwtechnieken.
Hierbij kan worden gedacht aan werkzaamheden in en op gebouwen of moeilijk bereikbare plaatsen. Ook bieden wij begeleiding op hoogte en voeren wij promotieactiviteiten uit.

Rope Access is een professionele, veilige en flexibele werkmethode voor het uitvoeren van werkzaamheden op moeilijk bereikbare plaatsen op hoogte.

De belasting van de omgeving blijft beperkt, waardoor Rope Access een goede aanvulling is op de inzet van steigers, hoogwerkers, hijskranen, hangbakken en hoge ladders. 

Montage
Wij verrichten montagewerkzaamheden en bieden ondersteuning aan gespecialiseerde monteurs.

Reclame & Exposure
Rope access kan goed worden ingezet bij reclame-uitingen op hoogte.

Inspectie (ook NDO)
U kunt een beroep op ons doen voor non-destructief onderzoek (NDO) en visuele inspectie van dakconstructies of staalwerk.

Evenementen & Abseilen
Rope access kan worden ingezet bij onder meer promotie-abseils, rigging en ondersteunende werkzaamheden bij theaterproducties.

Reiniging
Hoewel wij geen professioneel schoonmaakbedrijf zijn, kunnen wij wel ondersteuning bieden bij schoonmaakwerkzaamheden, bijvoorbeeld op het gebied van gevel- en glasreiniging of reiniging van constructies.

Veiligheid van u en uw werknemers
Wij zorgen ervoor dat er veilig kan worden gewerkt op risicovolle plekken.

PBM inspecties

Als 'competent persoon kunnen en mogen wij uw valbeveiligingsmateriaal en klimmateriaal inspecteren en keuren. Ook als u hier vragen over heeft, kunnen wij u adviseren.