Rsult

Welkom op de profielpagina van Rsult

Rsult startte in april 2016 zijn eerste kantoor in Waalre en is sinds 2018 o.a. Netsuite Alliance partner. 050-IT uit Groningen is al sinds 2017 actief als Netsuite Alliance Partner.

Klantgericht 
John Schrijvers, CEO van Rsult: “We werken al een tijd met 050-IT samen aan gezamenlijke klanten. Tijdens deze periode hebben we geconstateerd dat we, naast onze persoonlijke klik, het op vele vlakken goed met elkaar kunnen vinden, de klant approach, de implementatiemethodieken en de manier waarop we met klanten zaken willen doen. Wij gaan beiden voor een langdurige relatie met onze klanten en dit onderstreept 050-IT ten volle. We zijn daarom blij met deze joint venture”.
Jorryt Nijholt, mede-eigenaar van 050-IT; “deze nieuwe samenwerking onderschrijft de focus van beide partijen aan de Netsuite propositie. We zien een stijgende vraag naar Netsuite diensten en daarbij gerelateerde vraagstukken omtrent interfaces en data migraties. Door middel van het bundelen van onze diensten krijgen we ook toegang tot alle mogelijkheden van Databrydge middleware cloud interfacing (www.databrydge.nl), een dochteronderneming van Rsult. We kunnen hiermee een full-service (internationale) dienstverlening bieden richting onze klanten welke onderscheidend is in de markt.

Door de samenvoeging van beide Netsuite praktijken ontstaat een full service Netsuite dienstverlener met 8 gespecialiseerde Netsuite consultants. Rsult ambieert verdere (internationale) groei en sluit meerdere samenwerkingen en/of acquisities in de toekomst dan ook niet uit.

Over Rsult 
De Nederlandse standplaatsen van Rsult zijn Groningen en Waalre (Eindhoven). De Rsult groep telt inmiddels 30+ medewerkers en adviseert accountantskantoren, advocaten- en notariskantoren en MKB(+)-ondernemingen over procesoptimalisatie met behulp van IT. Kantoren schakelen Rsult in voor advies over ‒ en concrete begeleiding bij ‒ ERP vraagstukken, online boekhoud-, scan & herken-, en managementrapportage-applicaties.