Santanera

Welkom op de profielpagina van Santanera

De familie Santanera uit Godlinze is een opvallende Italiaanse familie in de provincie Groningen. Een hechte familie met een goede naam die groots durft te dromen. Hoe vader Bruno destijds begon in Godlinze en wat zoon Roberto vandaag de dag onderneemt, is de moeite van het vertellen meer dan waard.

Zowel de familiegeschiedenis als ook het familiewapen van de Santanera’s is onalledaags. Het familiewapen (waar u op hebt geklikt om meer over de historie te lezen) heeft door een amoureuze verhouding van Francesco Santanera een Zweeds tintje gekregen. Francesco Santanera had in de 15e eeuw een verhouding met koningin Christina van Zweden. Zij heeft hem later de titel van Markies verleend. Het familiewapen heeft net als de familie een Europees fundament.

Naast ristorante dell’ Arte hebben wij ook Partycentrum Klein Italië. Met een gezelschap van 40 tot circa 250 personen is elk feestje hier te vieren.

Klein Italië bevindt zich in onze romantische beeldentuin. Een sfeervolle zaal met een eigen zitkuilterras. Wij versieren de zaal geheel naar wens voor uw bruiloft, receptie, personeel- en bedrijfsfeest, familiebijeenkomst of reünie.

Roberto Santanera is volgens Italiaanse traditie en op verzoek uw gastheer en entertainer. Met zijn persoonlijke touch wordt elk feest een onvergetelijke happening.

Wij verzorgen de gewenste muziek, een sfeervolle aankleding en een heerlijk buffet of diner. Partycentrum Klein Italië is dé plek voor een uitbundig bruiloftsfeest, een gezellig familiefeest, een ongedwongen bedrijfsfeest of een gala-avond.

Door de jaren heen hebben wij veel onvergetelijke feesten mogen organiseren. Roberto kan al uw feestelijke wensen realiseren met een persoonlijke en originele touch.

Jacques D’Ancona gaf bij ons eens een presentatie en na deze presentatie was hij geweldig enthousiast omdat hij het gevoel kreeg in Klein Italië te zijn. Wij vonden dit meteen de perfecte naam voor ons Partycentrum.

Klein Italië heeft ook een schilderij van Reinout Krajenbrink en dat is een prachtige blik over een typisch Italiaans meer.

Voor een Italiaans en romantisch feest, komt u naar Klein Italië!