SanTiKi Coaching

Welkom op de profielpagina van SanTiki Coaching

De juiste mens op de juiste plek
In een organisatie wordt veel zorg en aandacht besteed aan het vervullen van vacatures. Bijvoorbeeld als een bedrijf groeit, maar ook bij reorganisaties. Er wordt een omgeving geboden waar de medewerker tot de volle ontplooiing komt waarvoor hij/zij is aangenomen en een bijdrage levert aan de organisatie. Dit is onder andere gebaseerd op wederzijds respect, aandacht, vertrouwen en samenwerking. Met als gevolg een positieve beïnvloeding van werk- en privégeluk.
En dan blijkt op enig moment dat de verwachting niet overeenkomt met de realiteit. Ergens is het gaan wringen, het loopt anders en het wordt zichtbaar in de werkresultaten. Het heeft invloed op de medewerker en zijn omgeving. De motivatie verandert, er kunnen gezondheidsklachten ontstaan en de gevolgen worden merkbaar binnen de organisatie. Er is een verschil dat afwijkt van de oorspronkelijke intentie van de overeenkomst.

Inzet van coaching
Er kan een diversiteit aan oorzaken worden benoemd  die als gevolg mogelijk tot stress, conflict of burn-out leiden. Kortom: een vervelende situatie, waarvan u de impact voor alle betrokkenen wilt beperken. Op dat moment kunt u de keuze maken voor coaching. Sandra Tinge, namens SanTiKi Coaching komt graag met u in gesprek over de verschillende mogelijkheden.