Scheffer Groep

Wellkom op de profielpagina van Scheffer Groep

Werken aan morgen met de Scheffer Groep

Scheffer Groep biedt een compleet en veelzijdig dienstenpakket aan. Asbestsanering, Boren & zagen, Infra & milieu, Mobiel puinbreken en Sloopwerken behoren tot de diensten. Complexe opdrachten zijn ons op het lijf geschreven. We staan 24 uur per dag klaar voor onze klanten en we komen altijd onze afspraken na.

De Scheffer Groep werkt Veilig en is Vakkundig en Veelzijdig. Deze termen klinken als een leuke reclameslogan, maar voor ons staan deze drie V’s elke dag en elke minuut centraal. Al sinds de oprichting van het bedrijf in 1991 streven wij naar de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid bij iedere vorm van dienstverlening.

We investeren in mens, materieel en opdrachtgever. Onze medewerkers worden voortdurend bijgeschoold via zowel interne als externe cursussen en opleidingen. Mede daardoor zijn al onze bedrijfsonderdelen gecertificeerd. Alle leidinggevenden zijn in het bezit van het certificaat ‘Veiligheid voor Leidinggevenden’. Uitvoerende medewerkers beschikken minimaal over het certificaat ‘Basisveiligheid (VCA)’.

Bij de uitvoering van onze werkzaamheden wordt zorgvuldig omgegaan met het milieu en de omgeving. Te allen tijde worden maatregelen getroffen om zo min mogelijk overlast te veroorzaken. Alle vrijkomende materialen worden hergebruikt en gerecycled.

Dat onze klanten onze aanpak waarderen, blijkt uit onze continue goedgevulde orderportefeuille en uit de langdurige relaties die we met onze opdrachtgevers hebben. We willen echter niet groeien om het groeien. De Scheffer Groep hoeft niet bekend te staan als de grootste, maar wel als de beste.

 

En daarom is professie onze passie!

 

Klikt u hier voor onze bedrijfsfilm.

Actief in de branches: