SimmereN Schroot BV

Welkom op de profielpagina van SimmereN Schroot BV

SimmereN is uw professionele partner in metaalbewerking en –verwerking. Met traditie, maar belangrijker, met de modernste machines en technieken en goed opgeleide medewerkers, is Simmeren u van dienst. Of het nu gaat om het inkopen, verwerken en verkopen van schroot en andere metalen voorwerpen, het verzorgen van complete demontage- en sloopprojecten of de productie van op maat gesneden producten uit (nieuwe, gecertificeerde)staalplaat.

SimmereN is gevestigd op een moderne locatie, zeer goed bereikbaar gelegen aan de Winschoterweg 1A, de A7 en het Winschoterdiep in Groningen. De gebouwen en de terreininrichting zijn gebouwd volgens nieuwste inzichten en (milieu-) eisen. Ook de productiemiddelen die worden ingezet zijn zeer modern, zoals de schrootschaar, de mobiele kranen en de snijmachines van Staal op Maat.

De medewerkers van SimmereN zijn vakkundig, en in het bezit van alle benodigde veiligheidsdiploma’s. Als lid van de Metaal Recycling Federatie (MRF, het verbond  van veelal grotere schroothandelaren) is SimmereN als organisatie in het bezit van het zogenaamde MRF-Keurmerk. Dat wil zeggen dat SimmereN zijn zaakjes op  het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu goed voor elkaar heeft. Bovendien is SimmereN gecertificeerd volgens de internationale norm voor milieuzorgsystemen, ISO 14001.

Via onze website kunt u kennismaken met elk van onze drie pijlers van het bedrijf, te weten:

  • SimmereN Schroot:  Metaalrecycling & Container service
  • Staal op Maat:   Levering van gesneden staalproducten
  • Demontage en sloop:  Op locatie demonteren van objecten en installaties