Straetus

text[==>>]

Welkom op de profielpagina van Straetus Incasso & Debiteurenbeheer

Straetus is een landelijk opererende organisatie die zich richt op Incasso & Debiteurenbeheer voor het MKB en heeft middels haar 23 vestigingen een landelijke dekking.
Straetus maakt een opmerkelijke groei door dankzij de afwijkende werkwijze binnen deze branche in een markt waar andere ondernemingen het moeilijk hebben of noodgedwongen moeten stoppen.


Janet Boxmeer eigenaar van Straetus Incasso & Debiteurenbeheer Groningen zorgt dat u zich kunt richten op de kernzaken binnen uw onderneming. Dit bespaart u kostbare tijd en hiermee  gepaard gaande ergernissen om uw facturen geïncasseerd te krijgen.
Straetus Groningen kan voor u op een gedreven, maar fatsoenlijke wijze uw vorderingen voor u innen waarbij uw zakelijke relatie met de debiteur niet verstoord wordt. Dat vraagt om maatwerk en een persoonlijke benadering.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent Debiteurenbeheer en/of Incasso neemt u dan contact op. Uiteraard komen wij graag vrijblijvend bij u langs om onze werkwijze toe te lichten.
 

Info Straetus Debiteurenbeheer

Info Straetus Incasso traject