TCM Netherlands

Welkom op de profielpagina van TCM Netherlands

Met de groei van de wereldmarkt groeit tegelijkertijd de concurrentie en het is vaak van fundamenteel belang om fysiek in het land waar men zaken doet aanwezig te zijn. Bedrijfsactiviteiten worden steeds vaker naar het buitenland verplaatst. Omdat bedrijven met hun voeten nog in Nederland staan, wordt ook vanuit Nederland actie ondernomen als na levering betaling uitblijft. Dan blijkt dat taalproblemen, gebrekkige kennis over wet- en regelgeving, cultuurverschillen en zelfs het tijdsverschil het innen van rekeningen er niet gemakkelijker op maken.

Er is geen afgestemde wetgeving op het gebied van betalingsverkeer tussen de diverse landen binnen Europa. Zelfs niet tussen landen binnen eenzelfde taalgebied. Deze kennis heeft de filosofie van TCM Group international Ltd. mede vormgegeven: werk vanuit het land waarin de debiteur zich bevindt, met de mensen uit dat land. Deze werkwijze heeft ingrijpende gevolgen, de incassoperformance verbetert enorm. Binnen onze kantoren staan circa 4.500 medewerkers tot uw beschikking. Samen lossen zij jaarlijks rond de 14,5 miljoen incassoproblemen op. Het realiseren van uw doelstelling is onze uitdaging.

En geen uitdaging is ons te groot of te klein! Wij maken geen verschil tussen het kleinbedrijf, een internationaal opererende onderneming en een non-profitorganisatie. We staan van oudsher voor iedereen klaar.

 

Bekijk hier onze bedrijfsfilm.