B2B Tonerinktshop

B2BTonerinktshop gaat ook regionaal en richt zich op de Eemshaven!

Sinds 01 mei 2023 is ons bedrijf lid geworden van het businessplatform Eemshaven.info met als doel kennis te maken met de bedrijven in het gebied Eemsdelta. Wij stellen ons hierbij voor aan de leden van het platform.

B2 B Tonerinktshop en onze HP formule:

B2B Tonerinktshop bestaat in oktober 12,5 jaar en kan zich met trots een gecertificeerd HP Amplify partner noemen. Deze ‘titel’ behaal je door bij HP te voldoen aan hun eisen en deelname aan trainingen. Met als doel een gedegen advies uit te kunnen brengen aan bedrijven in Nederland met meerdere locaties en/of met een standaard volume aan printen.  Samen met onze collega’s op het hoofdkantoor maken steeds meer bedrijven gebruik van deze diensten.

Regionaal zichtbaarder worden:

In de 12,5 jaar dat wij bestaan is het gebied waar wij kantoor houden ook onze doelgroep geweest om te adviseren.  Het is ons het niet helemaal gelukt, vandaar we nu lid zijn geworden. Het is tijd voor een nieuw tijdperk! Wij kunnen alle bedrijven in dit gebied op de juiste manier voorzien van alle producten die een bedrijf nodig heeft.

Lidmaatschap Quantore B.V.:

In samenwerking met HP Nederland heeft B2B Tonerinktshop zich sinds kort aangemeld bij de inkoopgroep Quantore B.V. Wij en onze businesspartner zijn van mening dat het een goed streven is om een klant zo goed mogelijk te adviseren met de inkoop van hun behoefte. Mede door dit lidmaatschap kan een bedrijf simpel bij ons inkopen en tevens profiteren van scherpe prijzen die wij aanbieden.

Tonerinktshop 2.0:

Op 01 augustus 2023 hebben we een compleet nieuwe webshop, waar elke bedrijf in onze regio blij van zal worden; genaamd TONERINKTSHOP 2.0. Wij kunnen uw organisatie hiermee nog beter adviseren met de inkoop van onder andere printers, toners, stoelen, tafels, kantoorartikelen & overige facilitaire producten.

Verbindende factor en kennis:

Onze medewerkers hebben allen verbindende kwaliteiten en veel kennis van de producten die wij aanbieden. Wij vinden het belangrijk om aan elkaar te denken en op deze manier zal er een soort zakelijke ‘kruisbestuiving plaatsvinden’. Waar we met ons allen een win-win van maken.

Contact:

Bezoek onze website na 1 augustus (https://tonerinktshop.nl) of neem direct contact op met onze medewerkers (info@tonerinktshop.nl).

Zwet 35 C

9902 RM  Appingedam

T.: 085-7920007

E.: info@tonerinktshop.nl

W.: www.tonerinktshop.nl