Stork Technical Services BV

Welkom op de profielpagina van Stork

Met 18.000 werknemers verspreid over 100 landen bedienen we wereldwijd meer dan 4.000 klanten in een grote verscheidenheid aan industrieën.

Stork is de overkoepelende naam van de huidige organisatie, maar de activiteiten van het bedrijf voeren terug tot 1827, het jaar waarin de Nederlandse Fabriek van Werktuigen en Spoorwegmaterieel, kortweg Werkspoor, werd opgericht. Dit werd later ook de officiële bedrijfsnaam.

Op 4 september 1868 opende Charles T. Stork een machinefabriek in Hengelo, het hart van de Nederlandse textielindustrie. In 2018 vierden we dat we al 150 jaar de productiviteit en de performance van de assets van onze klanten verbeteren.

Ons doel

Stork is een diverse, data-informed organisatie met een uitgebreid netwerk. We staan erom bekend de prestaties van onze klanten constant te verbeteren en zijn toonaangevend op het gebied van uitmuntende service.

Stork begrijpt dat een significante verbetering van uptime, beschikbaarheid, efficiëntie, veiligheid, duurzaamheid en rendement van assets tot de belangrijkste verwachtingen van de industrie behoren.

Om aan deze verwachtingen te voldoen, heeft Stork een divers aanbod aan gestructureerde evaluatieoplossingen die kunnen worden toegepast gedurende de gehele levenscyclus van een asset. In combinatie met realtime data, historische data en benchmarkdata kunnen we uitgebreide verbeteringsplannen bieden. Bovendien beschikt Stork met zijn meer dan 150 jaar ervaring over een ongekend diep en breed portfolio aan producten en diensten, waarmee deze plannen ook daadwerkelijk in uitvoering kunnen worden gebracht. We leveren niet alleen advies, maar ook het resultaat.

De datagedreven oplossingen van Stork dragen bij aan optimaal gebruik en onderhoud van de bestaande systemen van onze klanten. Door de geïntegreerde levering van onze diensten en oplossingen is Stork in staat het concurrentievoordeel van onze klanten te vergroten.

 

Actief in de branches: