UNET

Welkom op de profielpagina van UNET

Unet maakt meer mogelijk

Werken met applicaties in de cloud, big data en internet of things: technologische ontwikkelingen zorgen voor nieuwe mogelijkheden voor uw organisatie. Ook uw klanten stellen steeds hogere eisen aan uw flexibiliteit. Dit vraagt om medewerkers, applicaties en locaties die voortdurend met elkaar in verbinding staan, zodat u snel kunt inspelen op nieuwe kansen. De digitalisering maakt het mogelijk dat er steeds meer én efficiënter informatie met elkaar gedeeld kan worden. Dit vereist een snel, betrouwbaar en schaalbaar netwerk. Zakelijk glasvezel is hét fundament voor een veilige digitale infrastructuur, die informatie en applicaties optimaal toegankelijk maakt, nu én in de toekomst.

Sinds de oprichting in 2003 heeft UNET altijd voorop gelopen met innovatieve producten en diensten. UNET is al ruim 15 jaar leverancier van hoogwaardige, zakelijke netwerkoplossingen op basis van glasvezeltechnologie. De specialisten van UNET kennen de uitdagingen waar u als ondernemer voor staat als geen ander. Of u nu 1 of 100 vestigingen heeft, 5 of 500 medewerkers, UNET heeft altijd een oplossing die bij uw situatie past. Met standaard- en maatwerkoplossingen op het gebied van Netwerken, Managed Services, zoals Managed WiFi en Hosted Telefonie & Security, zoals een Managed Firewall, heeft u geen omkijken naar onderhoud en beheer.

UNET onderscheidt zich van de grote telecomreuzen door een persoonlijke en transparante benadering. We spreken in eenvoudige taal en implementeren, beheren en onderhouden uw netwerk volledig. Als onderdeel van de Eurofiber Group, beschikt UNET over een landelijk dekkend glasvezelnetwerk van ruim 31.000 km., het 2e grootste glasvezelnetwerk in Nederland na KPN. Zo combineert UNET de pragmatiek en flexibiliteit van een MKB-er met de professionaliteit van een large enterprise. Klanten waarderen ons netwerk met een 8,5!

Wilt u meer weten over de oplossingen van UNET? Download hier de brochure  of neem contact op met Frank Lamberst, Senior Account Manager UNET via flamberst@unet.nl of bel 06 – 13 61 83 63.

 

Bekijkt u hier onze bedrijfsfilm.