Unishore

Welkom op de profielpagina van Unishore

Unishore B.V. helpt u met het technisch realiseren van onshore en offshore projecten. D.m.v. een breed scala aan technische producten, knowhow en bovendien service die een stuk verder gaat, dan het leveren van een product. Unishore heeft in de Eemhsaven een samenwerkingsverband met CIV Offshore & Shipping en is een onderneming van de Imbema Groep.

Hoor jij thuis binnen een commerciële verkoopfunctie en heb je affiniteit met de offshore, maritiem en procesindustrie? Ben je communicatief, goed in onderhandelen, technisch en representatief? Dan hoor jij bij ons in het team!

Unishore B.V. in Den Helder is actief in offshore, maritiem en procesindustrie en is een onderneming van de Imbema Groep. Wij zijn per direct op zoek naar een fulltime: 

 

Sales Engineer (buitendienst)
Rayon: Noord-Holland en Friesland
Fulltime

Hoe ziet jouw takenpakket eruit?

 • Je adviseert de huidige klanten over onze producten en onderhoudt relaties.
 • Ook potentiële klanten worden door jou benaderd over ons productenaanbod.
 • Onze klanten ontvangen van jou technische en commercieel verantwoorde oplossingen.
 • Je zorgt voor de juiste administratieve afwikkeling van alle commerciële activiteiten.
 • Marktontwikkelingen worden door jou gesignaleerd en omgezet in mogelijke ideeën voor onze sector en producten.

Herken jij je in het profiel?

 • Je bent een doorzetter, ambitieus en enthousiast.
 • Je durft je mening te laten horen en denkt proactief mee.
 • MBO+, het liefst richting techniek/commercieel.
 • Je hebt commerciële ervaring en kennis van technische producten.
 • Nederlands is jouw moedertaal en Engels beheers je goed.
 • Je woont in het rayon.

Wat bieden wij jou?

 • Zelfstandige buitendienstfunctie met veel vrijheid.
 • Werken binnen een enthousiast en hecht team met een informele sfeer.
 • Opleidingsmogelijkheden.
 • Diverse doorgroeimogelijkheden.
 • Passend salaris, goede arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijke bonusregeling.

Over ons

Unishore B.V. voorziet haar klanten van diensten en producten op het gebied van industrieel onderhoud, reparatie en nieuwbouwprojecten. Ons productassortiment bestaat o.a. uit hydrauliek, pneumatiek, aandrijftechniek, gereedschappen, smeermiddelen, reiniging, klimaat en pbm. Wij adviseren onze afnemers onze slangassemblages, productaanpassingen, onderhoud en certificering. Met onze geavanceerde apparatuur bieden wij custom made oplossingen en profileren wij ons als technisch servicepartner.

Solliciteren?

Ben jij onze nieuwe collega? Aarzel niet en solliciteer direct via ons online sollicitatieformulier.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

25 juni 2018

Imbema en Macaw genomineerd voor Channel Awards 2018

"De Flamingo-app biedt de klant gigantische voordelen"

De Flamingo-app, ontwikkeld door Macaw in opdracht van Imbema, is genomineerd voor de zeventiende editie van de Channel Awards. Beide organisaties zijn dolblij met de nominatie in de eervolle categorie ‘Best Channel Project of the Year’. ‘De kracht ligt in de samenvoeging van de expertise van Macaw als IT-dienstverlener en Imbema als technisch vakspecialist.

Wat is de Flamingo-app?

De Flamingo-app automatiseert een belangrijk, maar tijdrovend proces in de (petrochemische) industrie en overslag. Dan hebben we het over het handmatig controleren en administreren van slangen die gevaarlijke stoffen of levensmiddelen transporteren. De app biedt uitkomst door via geïmplementeerde NFC-chips relevante data toegankelijk en efficiënt aan klanten aan te bieden.

Wat is daar bijzonder aan?

Snel inzicht krijgen in bijvoorbeeld de conditie of leeftijd van een slang heeft allerlei voordelen. Denk aan de (voedsel)veiligheid, maar ook de tijds- en kostenbesparing. Er zijn bedrijven met meer dan duizenden slangen in gebruik en honderd controlemomenten per dag. Fouten kunnen verstrekkende gevolgen hebben. ‘Dat processen tijdrovend, duur en nooit 100% veilig waren, werd als vanzelfsprekend gezien’, vertelt projectleider Arjan Janse (Imbema Cleton B.V.), ’Daarom is deze innovatie bijzonder. De kracht van ons project ligt ook echt in de samenvoeging van de expertise van Macaw als IT-dienstverlener en Imbema als technisch vakspecialist.’

Samenwerking troef zegt jury

Met name de samenwerking in dit project wordt door de jury erkend als ‘onderscheidend en marktgericht’. Het initiatief voor de app komt ook voort uit vragen als ‘hoe kunnen we onze klanten echt dienen?’. Het resultaat van de samenwerking is een eindproduct dat de verwachtingen van de klanten overstijgt.

Stemmen op de Flamingo-app

Een nominatie ontvangen is natuurlijk al een prachtige erkenning, maar het zou helemaal mooi zijn als wij de award tijdens de prijsuitreiking op 11 december 2018 daadwerkelijk mee naar huis mogen nemen! Hiervoor zijn stemmen ontzettend belangrijk. Wilt u ons steunen? Vanaf 5 juli mag er gestemd worden op de ‘Flamingo-app van Imbema Asset Solutions’.

Meer weten?

Meer weten over de Flamingo-app? Kijk op de Flamingo website. Unishore is een onderneming van de Imbema Groep en een zusteronderneming van Imbema Asset Solutions en Imbema Cleton.

 

3 april 2018

Unishore biedt identificatie en validatie van slangen met de Flamingo app

Bedrijven in de chemie, petrochemie, opslag en overslag maken veelvuldig gebruik van slangen om gas, vloeistof en vaste stof te transporteren. Als een slang ergens binnen het bedrijf wordt ingezet, dient de gebruiker 100% zeker te zijn dat de door hem geselecteerde slang, ook de slang is die voor de werkzaamheden gebruikt mag worden. Is die zekerheid er niet, dan is het een kwestie van tijd totdat er een incident plaatsvindt, met alle gevolgen van dien.

Nieuw ontwikkelde app maakt vierogen principe overbodig

Er zijn verschillende methodes om een dergelijke controle te doen. Het vierogen principe, waarbij een tweede medewerker een extra controle doet, wordt vaak toegepast, maar is tijdrovend en vertraagt het productieproces. Daarnaast komt het veelvuldig voor dat een slang niet geïdentificeerd kan worden, omdat een unieke ID ontbreekt of onleesbaar is. Tenslotte moet men door een papierwinkel bladeren om te achterhalen of de slang nog de juiste certificering heeft, gereinigd is, onbruikbaar beschadigd is of allang vervangen had moeten zijn. Een nieuw ontwikkelde app brengt hier verandering in.

Slangen identificeren met een tablet of smartphone

Imbema Asset Solutions ontwikkelde Flamingo i.s.m. een concern in de op- en overslag. De app identificeert slangen die zijn voorzien van een speciale NFC-chip. Snel en eenvoudig door met een tablet of smartphone de chip uit te lezen. Dezelfde technologie waarmee u met uw bankpas contactloos betaalt. Flamingo toont op het scherm de informatie van de slang. In combinatie met een speciale module kan de app zelfs, op basis van een werkorder, een line up van slangen volledig valideren. Dat maakt het vierogen principe overbodig en worden menselijke fouten uitgesloten.

Gebruikshistorie en belangrijke documenten inzien via de backoffice

De Flamingo app registreert ook de gebruikshistorie van uw slang. Het geeft u antwoordt op de vraag, wie, waar, wanneer en voor welk proces een specifieke slang is gebruikt. De overzichtelijke backoffice van Flamingo biedt u de mogelijkheid om belangrijke documenten zoals certificaten aan slangen te koppelen. Met de Flamingo database veilig in de cloud, kunt u overal ter wereld, op een veilige manier uw slangendata inzien.

Meer informatie of een demo

Unishore, zusterbedrijf van Imbema Asset Solutions, biedt u de mogelijkheid om kennis te maken met Flamingo. Wilt u meer informatie? Kijk op de Flamingo website.  Of doe online meteen een demo aanvraag. U kunt ons natuurlijk ook bellen op 0223 – 635 852.

Actief in de branches: