Venko Schilderbedrijven B.V.

Welkom op de profielpagina van Venko Schilderbedrijven

Venko is de specialist als het gaat om corrosiebestrijding en oppervlaktebehandeling van metaal en beton. De door Venko uit te voeren werkzaamheden kunnen zowel op locatie, als in één van de speciaal ingerichte straalcabines (Hoogezand en Appingedam) worden uitgevoerd. Binnen de Venko Groep zijn diverse werkmaatschappijen actief in geheel Nederland en België.

Venko voert projecten uit voor opdrachtgevers uit de petrochemische industrie, olie- en gasindustrie, energiesector, overheid en utiliteitsbouw. Deze projecten variëren van klein tot grote meerjarige projecten waarbij Venko hoofdaannemer is. Hierin worden zaken zoals civieltechnisch- en constructiewerkzaamheden, steigerbouw en veiligheidsvoorzieningen door Venko behartigd. De projecten omvatten conserveringswerkzaamheden aan bijvoorbeeld de volgende objecten: sluizen, bruggen, (opslag) tanks, hoogspanningsmasten, zend- en telecommasten, kranen, stations, appendages, leidingen, staalconstructies en gebouwen.

Venko Schilderbedrijven heeft ruime ervaring met het werken met Kwaliteits-, Arbo- en Milieuzorgsystemen. Naast een NEN-ISO 9001:2008 certificaat beschikt Venko ook over het VCA** certificaat en het certificaat voor milieuzorgsysteem volgens NEN-EN-ISO 14001:2004. Dit waarborgt de juiste aandacht voor zaken als veiligheid, gezondheid en welzijn (Arbo) en milieu.

Innovatief denken en onderscheidend vermogen zijn belangrijke kenmerken binnen ons bedrijf.