Vicoma

Welkom op de profielpagina van Vicoma

Vicoma is een full service consultancy en ingenieursbureau voor de industrie. Al ruim 50 jaar brengen wij mensen en kennis bij elkaar om processen en installaties te verbeteren. Wat je van ons kunt verwachten? Een pragmatische en flexibele aanpak. Onze engineers zijn in staat om de meest uiteenlopende projecten van begin tot eind te begeleiden en de engineering uit te voeren. We schakelen snel, met flexibele teams en korte lijnen in de communicatie.

Met veel eigen mensen en kennis in huis is Vicoma je betrouwbare partner voor elk technisch vraagstuk. Primair zijn we actief in de markten (duurzame) energie, food & pharma, chemie en (bio)raffinaderijen

Onze engineers zijn gespecialiseerd in vele disciplines als process, piping, productielijnen en machines, elektro en instrumentatie, civiele techniek, kraanbouw en architectuur en bouwkunde. Daarnaast bieden we specifieke diensten aan als haalbaarheidsstudies, basic engineering, detail engineering, constructiemanagement, projectmanagement, procurement en 3D scanning.

Actief in de branches: