Vrijdagonline

Kennismaken met VrijdagOnline?

De naam ‘vrijdag’ hebben we gekozen op een vrijdagmiddag op een terrasje op Texel. De naam heeft een positieve lading (bijna weekend, succesvolle week afgerond), klinkt snel (komende vrijdag al online) en blijkt heel erg goed te onthouden zijn.

Van MKB website tot volwaardig maatwerk

Of je nu een kleine mkb bedrijf hebt dat gewoon een goede website nodig heeft of je bent op zoek naar dé unieke marketingmachine die je helpt je te onderscheiden in de een concurrerende markt. Bij VrijdagOnline is voor iedereen plaats. Een hecht team van specialisten staat voor iedereen klaar om jouw concept te vertalen naar een tactische online strategie die zorgt dat de doelstellingen van jouw onderneming gerealiseerd gaan worden.

Brainstormen over jouw doelstellingen?

Als je graag een keer wilt brainstormen over welke online strategie gaat helpen om jouw doelstellingen ten realiseren? Jeroen is op bijna elke bijeenkomst van Eemshaven.info en kun je altijd aanspreken of even bellen op 06-39183070. Liever eerst even kijken wat we allemaal doen en welke projecten we onlangs hebben opgeleverd, kijk gerust even op onze website: www.vrijdagonline.nl