Wagenborg Nedlift B.V.

text[==>>]

Welkom op de profielpagina van Wagenborg Nedlift B.V.

Wagenborg Nedlift is specialist op het gebied van horizontaal, verticaal en speciaal transport. In combinatie met vakkundige engineering en projectmanagement biedt Wagenborg Nedlift een compleet pakket aan diensten voor hijswerk, zwaar transport en montage. Met ruim 400 medewerkers is zij in geheel Europa actief voor opdrachtgevers uit onder meer de olie- en gasindustrie, de petrochemische industrie, de voedingsindustrie, de maakindustrie, de energiesector en de sector bouw en infra.

In de Eemshaven biedt Wagenborg Nedlift logistieke diensten in samenwerking met zusterbedrijf Wagenborg Stevedoring die over uitgebreide faciliteiten voor op- en overslag beschikt. De gehele transport- en overslagketen wordt door Wagenborg in eigen beheer onder vakkundige leiding van onze logistiek specialisten en projectleiders uitgevoerd.

Meer weten? www.wagenborg.com 

 Bedrijfsfilm van Wagenborg Nedlift B.V….


Windpark Westereems – Teamwork on a flagship project

This is the title of an article in Enercon’s company magazine Windblatt about the Westereems Windpark in Eemshaven, Netherlands. And teamwork it was! Not only for the various Enercon subsidiaries involved in this major project but also for Enercon and Wagenborg.

Lees meer ….