De Winter Rioolservice C.V.

text[==>>]

Welkom op de profielpagina van De Winter Rioolservice C.V.

De Winter Rioolservice is een jong bedrijf met veel ervaring op het gebied van onderhoud en reparatie van rioleringen. 24 Uur per dag staan onze servicemonteurs voor u klaar om mankementen aan uw riool te verhelpen. Door onze ervaring en specialistische apparatuur wordt De Winter Rioolservice vaak ingezet door overheden, bedrijven en instellingen.

Rioolontstopping & reiniging
Een verstopping of storing komt nooit gelegen, daarom heeft De Winter Rioolservice 7 dagen in de week, 24 uur per dag, storingsmonteurs beschikbaar. Deze monteurs beschikken naast uitgebreide kennis een gedegen opleiding over handgereedschap, freesapparatuur, hogedrukpomp en een beperkte hoeveelheid materialen om kleine (nood)reparaties uit te kunnen voeren.
 
Riool Deelrenovatie
De Winter Rioolservice heeft haar dienstenpakket onlangs uitgebreid met een nieuw en revolutionair product te weten riool deel renovatie. Met het riool deelrenovatie programma zijn we in staat om zonder al te veel overlast, renovatie- en reparatiewerkzaamheden aan uw rioolstelsel uit te kunnen voeren. Uw leidingen kunnen duurzaam worden gerenoveerd en gerepareerd met nagenoeg geen graafwerkzaamheden. Opengebroken straten in winkelcentra, woonwijken of bedrijventerreinen behoren daarmee tot het verleden. En u zult begrijpen, dit scheelt aanzienlijk in uw portemonnee.
 
Meer informatie?
Bent u nieuwsgierig geworden naar de uitgebreide mogelijkheden die De Winter Rioolservice u of uw bedrijf te bieden heeft, neemt u dan vrijblijvend contact op met een van onze vertegenwoordigers of neem een kijkje op onze website.