Yspeert

Welkom op de profielpagina van Yspeert Advocaten

Wij zijn Yspeert; een jong en dynamisch advocatenkantoor. We houden van no-nonsense en laten graag zien wat onze toegevoegde waarde is.. We zijn met ons middelgrote kantoor en met vestigingen in Groningen, Drachten en Emmen in staat de gehele noordelijke markt te bedienen.

Yspeert levert full service juridische dienstverlening aan instellingen en ondernemingen. Met ons brede dienstenpakket bieden we naast vastgoedrecht, bouwrecht en huurrecht ook arbeidsrecht, (fiscaal) ondernemingsrecht, financieel recht, algemeen verbintenissenrecht, insolventierecht, intellectueel eigendomsrecht en incassodiensten aan. Onze advocaten hebben -naast brede juridische kennis- specialistische kennis op één of twee rechtsgebieden. Daardoor zijn zij in staat om in de volle breedte te adviseren en te procederen. Door het beheersen van de diverse rechtsgebieden benaderen wij problemen vanuit meerdere invalshoeken en benoemen wij de diverse juridische kansen en bedreigingen, zonder dat dit ten koste gaat van de specialistische (vak)kennis.

Al jaren geleden begonnen wij de traditionele werkwijze van een advocatenkantoor achter ons te laten. Geen opgetelde som van individuele praktijken maar een samenwerkende organisatie met een duidelijke visie. Zowel intern als extern doen wij ons werk op basis van gelijkwaardigheid. Waar onze cliënt behoefte aan heeft, beschouwen we als een vraag gesteld aan het kantoor, niet aan een individuele advocaat. Onze mensen kennen elkaars sterke kanten, specifieke expertise en het klantbelang van teamwerk. Zo komt de vraag altijd bij de best daarvoor gekwalificeerde medewerker. Daarin zijn we -dat durven we wel te zeggen- uniek. De afgelopen jaren is ons advocatenkantoor in omvang sterk gegroeid door onze pro-actieve benadering van de cliënt en de juridische vraagstukken. Wij werken structureel samen met onze cliënten. De doelstellingen van de cliënt kennen wij en we onderhouden korte lijnen met de organisatie. Cliënten hebben bij ons vaste contactpersonen met een coördinerende rol terwijl de capaciteit en expertise van het gehele Yspeert-team de cliënt ter beschik