Arnoud Postma nieuwe Sales Manager van S&S Systems

14 jan 2022Ledennieuws, Service

S&S Systems heeft per 1 januari 2022 Arnoud Postma toegevoegd als Sales Manager aan de organisatie.De uitbreiding komt op een goed moment om de verdere groei van ProMISe en S&S Systems te gaan realiseren zegt Jeroen Kleef, eigenaar van S&S Systems.

Postma over zijn nieuwe rol: er ligt een mooie uitdaging om de organisatie op het gebied van Sales en Marketing naar de volgende stap te brengen. Met diensten als ProMISe en ANDON liggen er enorme kansen om op zowel nationaal als internationaal niveau verder te groeien. Dat het laatste ook geen loze doelstelling is bewijzen de huidige succesverhalen waarbij de diensten al internationaal in gebruik zijn genomen. Daarnaast heeft de inhoudelijke kennis bij S&S Systems op diverse snijvlakken mij positief verrast.Daarom ben ik erg enthousiast en gemotiveerd om met zeer kundige collega’s aan de slag te gaan.

S&S Systems is de specialist op het gebied van proces verbeteren en system integration. Tevens downtime-reductie specialist in de industriële omgevingen tot leverancier van volledige oplossingen voor de industrie en logistiek.

 

Foto: Jeroen Kleef en Arnoud Postma

Meer nieuws in deze categorie