Arnoud Postma nieuwe Sales Manager van S&S Systems

14 jan 2022Ledennieuws, Service

S&S Systems heeft per 1 januari 2022 Arnoud Postma toegevoegd als Sales Manager aan de organisatie.De uitbreiding komt op een goed moment om de verdere groei van ProMISe en S&S Systems te gaan realiseren zegt Jeroen Kleef, eigenaar van S&S Systems.

Postma over zijn nieuwe rol: er ligt een mooie uitdaging om de organisatie op het gebied van Sales en Marketing naar de volgende stap te brengen. Met diensten als ProMISe en ANDON liggen er enorme kansen om op zowel nationaal als internationaal niveau verder te groeien. Dat het laatste ook geen loze doelstelling is bewijzen de huidige succesverhalen waarbij de diensten al internationaal in gebruik zijn genomen. Daarnaast heeft de inhoudelijke kennis bij S&S Systems op diverse snijvlakken mij positief verrast.Daarom ben ik erg enthousiast en gemotiveerd om met zeer kundige collega’s aan de slag te gaan.

S&S Systems is de specialist op het gebied van proces verbeteren en system integration. Tevens downtime-reductie specialist in de industriële omgevingen tot leverancier van volledige oplossingen voor de industrie en logistiek.

 

Foto: Jeroen Kleef en Arnoud Postma

Meer nieuws in deze categorie

Welke (facilitaire) opleiding past bij mij?

Welke (facilitaire) opleiding past bij mij?

Als professional wil je in ontwikkeling blijven. Toch is het niet altijd makkelijk om de stap naar een opleiding écht te zetten. Een van de belemmeringen is de keuze van de juiste facilitaire opleiding. Een opleiding die goed past bij je werk, ervaring en interesses....

Lees meer
Gebouwbeheer 1

Gebouwbeheer 1

Gebouwbeheer gaat veel verder dan goed zorgen voor het gebouw waarin jij en je collega’s werken. Het is een afgeleide van de visie en de doelstellingen van je organisatie. Voor facilitair medewerkers is het de uitdaging om de belangen van de organisatie en medewerkers...

Lees meer