Noordelijke bedrijven bundelen de krachten

28 mei 2021Ledennieuws, Service, Uncategorized

Klaar voor succes

Bij een succesvol bedrijf hoort een passende website. Als noordelijke bedrijven houden we business graag Daarom sloeg SmiLease uit Leek de handen ineen met het Groningse internetbureau VrijdagOnline B.V. Wij ontwikkelden voor SmiLease een op maat gemaakte website die geheel aansluit bij de wensen en ambities van het bedrijf. Klaar voor nog meer groei dus!

De samenwerking

SmiLease is een echte pionier in het Noorden. Het bedrijf introduceerde in 2006 als éérste (!) in Nederland private lease. Leasen was hiermee eindelijk mogelijk voor particulieren. Eerder dit jaar ging SmiLease op zoek naar een partner voor het bouwen van een nieuwe website. Deze website moest de kwaliteiten van SmiLease benadrukken en uitermate klantvriendelijk zijn.  VrijdagOnline B.V. was voor het team van SmiLease meteen de juiste partner. Wij maken namelijk al jaren maatwerk websites voor ambitieuze klanten in het Noorden.

Het proces

Samen doorliepen we het gehele traject. Van de allereerste gezamenlijke brainstorm tot het vieren van een geslaagde livegang met cupcakes. Tijdens het bouwen van de website hebben we uiteraard regelmatig contact gehad om ervoor te zorgen dat alles voor de volle 120% naar wens was. Ook na de livegang blijven we nauw bij elkaar betrokken, zodat de nieuwe website optimaal kan én blijft presteren.

Het resultaat

We laten je graag weten wat er zo bijzonder is aan deze nieuwe website:

  • Filtermogelijkheden op basis van producteigenschappen
  • Automatische bezoekers voorkeursselectie functie
  • Vooraf ingevulde offerteformulieren o.b.v. het aanbod
  • Een occasion reminder module

Het resultaat bewonder je hier: https://smilease.nl/.

Dus ben je ook op zoek naar de juiste partner voor het ontwikkelen van een custom website voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op!

Meer nieuws in deze categorie