101BHV.nl genomineerd voor FD Gazellen Award 2019

1 nov 2019Nieuws

101BHV.nl, specialist en opleider voor BHV, uit Appingedam is genomineerd voor de FD Gazellen Award 2019, maakte Het Financieele Dagblad deze week bekend. Daarmee is het bedrijf van Rick Boelens één van de snelst groeiende bedrijven. Niet alleen qua omzet, maar ook wat betreft de groei van werknemers en winstgevendheid.

Rick Boelens: “Deze week heb ik gehoord dat 101BHV.nl genomineerd is voor de FD Gazellen Award 2019, dat vind ik een hele grote eer. Ik dacht altijd dat deze prijs onbereikbaar was en alleen voor grote namen weggelegd zou zijn, maar met deze award staan wij daar nu ook tussen.”

FD Gazellen Awards

De FD Gazellen Awards worden elk jaar uitgereikt door het Financieele Dagblad aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Uitsluitend bedrijven die sneller gaan dan alle andere komen in aanmerking voor deze award. Het gaat hierbij niet alleen om omzet, maar ook de groei van werknemers en de winstgevendheid tellen mee.

Al eerder in de prijzen

101BHV.nl viel al eerder in de prijzen. Eind 2015 werd 101BHV.nl uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland in de categorie Arbo & Veiligheid – kleine opleider en begin 2016 werd Rick Boelens verkozen tot de top 25-onder-de-25 ondernemers van Nederland.

Over 101BHV.nl

101BHV.nl is de specialist en opleider van Nederland voor bedrijfshulpverlening (BHV). Eén organisatie voor BHV cursussen, -oefeningen, -advies en -veiligheidsproducten. 101BHV.nl beschikt over eigen medewerkers die vakkundig kleine en grote organisaties ondersteunen op het gebied van bedrijfshulpverlening. Eigenaar Rick Boelens: “Dagelijks zorgen wij er voor dat BHV’ers optimaal voorbereid zijn om eerste hulp te verlenen tijdens een calamiteit. ”

Uitreiking FD Gazellen Awards

Per regio (Noord, Oost, Zuid en West) zijn er nog extra prijzen te winnen: goud, zilver en brons voor de snelst groeiende bedrijven onder de genomineerden. De uitreiking van de FD Gazellen Awards voor de regio Noord vindt plaats op donderdag 7 november in DNK, Assen.

Meer nieuws in deze categorie

Flonk Hotels wint Dutch Hotel Award 2024

Ook in 2024 zocht de Dutch Hotel Award het beste hotelmanagementteam van Nederland. Deze editie is het thema ‘High Tech, High Touch’. Hoe vind je als hotelmanagementteam de optimale balans tussen de “afstandelijke”, maar niet meer weg te denken, techniek en...

Lees meer

Delfsail Vaartocht 2024

Op de eerste dag van Delfsail 2024, 13 juni, kwamen leden van de netwerkorganisaties CC Ventus, Top of Holland en Eemshaven.info om 8 uur bij elkaar op de kade van Delfzijl om in te schepen op de 'Regina Andrea' voor een vaartocht en ontbijt. De bijeenkomst werd...

Lees meer

Nieuwsbrief 03

Zojuist verschenen, vers van de pers: de derde nieuwsbrief van Eemshaven.info. U kunt de nieuwsbrief lezen via deze link.   Veel leesplezier!

Lees meer