101BHV.nl genomineerd voor FD Gazellen Award 2019

1 nov 2019Nieuws

101BHV.nl, specialist en opleider voor BHV, uit Appingedam is genomineerd voor de FD Gazellen Award 2019, maakte Het Financieele Dagblad deze week bekend. Daarmee is het bedrijf van Rick Boelens één van de snelst groeiende bedrijven. Niet alleen qua omzet, maar ook wat betreft de groei van werknemers en winstgevendheid.

Rick Boelens: “Deze week heb ik gehoord dat 101BHV.nl genomineerd is voor de FD Gazellen Award 2019, dat vind ik een hele grote eer. Ik dacht altijd dat deze prijs onbereikbaar was en alleen voor grote namen weggelegd zou zijn, maar met deze award staan wij daar nu ook tussen.”

FD Gazellen Awards

De FD Gazellen Awards worden elk jaar uitgereikt door het Financieele Dagblad aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Uitsluitend bedrijven die sneller gaan dan alle andere komen in aanmerking voor deze award. Het gaat hierbij niet alleen om omzet, maar ook de groei van werknemers en de winstgevendheid tellen mee.

Al eerder in de prijzen

101BHV.nl viel al eerder in de prijzen. Eind 2015 werd 101BHV.nl uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland in de categorie Arbo & Veiligheid – kleine opleider en begin 2016 werd Rick Boelens verkozen tot de top 25-onder-de-25 ondernemers van Nederland.

Over 101BHV.nl

101BHV.nl is de specialist en opleider van Nederland voor bedrijfshulpverlening (BHV). Eén organisatie voor BHV cursussen, -oefeningen, -advies en -veiligheidsproducten. 101BHV.nl beschikt over eigen medewerkers die vakkundig kleine en grote organisaties ondersteunen op het gebied van bedrijfshulpverlening. Eigenaar Rick Boelens: “Dagelijks zorgen wij er voor dat BHV’ers optimaal voorbereid zijn om eerste hulp te verlenen tijdens een calamiteit. ”

Uitreiking FD Gazellen Awards

Per regio (Noord, Oost, Zuid en West) zijn er nog extra prijzen te winnen: goud, zilver en brons voor de snelst groeiende bedrijven onder de genomineerden. De uitreiking van de FD Gazellen Awards voor de regio Noord vindt plaats op donderdag 7 november in DNK, Assen.

Meer nieuws in deze categorie

Verslag golftoernooi 29 juni 2022

Verslag golftoernooi 29 juni 2022

Op woensdag 29 juni werd op het terrein van Golfclub Duurswold het jaarlijkse Eemsdelta Open Golftoernooi georganiseerd. Het was wederom een prachtige dag, vol met oude en nieuwe contacten en waarbij het weer ons wederom niet in de steek liet. De wedstrijd (gespeeld...

Lees meer
Evenement ‘Vaart maken met internationalisering’

Evenement ‘Vaart maken met internationalisering’

Graag nodigen we jou uit om op maandag 27 juni op een unieke locatie in de Eemshaven deel te nemen aan ons evenement ‘Vaart maken met internationalisering’. Op de net geopende Romantika van Holland Norway Lines nemen we jou een middag mee in de wereld van...

Lees meer