101BHV.nl genomineerd voor FD Gazellen Award 2019

1 nov 2019Nieuws

101BHV.nl, specialist en opleider voor BHV, uit Appingedam is genomineerd voor de FD Gazellen Award 2019, maakte Het Financieele Dagblad deze week bekend. Daarmee is het bedrijf van Rick Boelens één van de snelst groeiende bedrijven. Niet alleen qua omzet, maar ook wat betreft de groei van werknemers en winstgevendheid.

Rick Boelens: “Deze week heb ik gehoord dat 101BHV.nl genomineerd is voor de FD Gazellen Award 2019, dat vind ik een hele grote eer. Ik dacht altijd dat deze prijs onbereikbaar was en alleen voor grote namen weggelegd zou zijn, maar met deze award staan wij daar nu ook tussen.”

FD Gazellen Awards

De FD Gazellen Awards worden elk jaar uitgereikt door het Financieele Dagblad aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Uitsluitend bedrijven die sneller gaan dan alle andere komen in aanmerking voor deze award. Het gaat hierbij niet alleen om omzet, maar ook de groei van werknemers en de winstgevendheid tellen mee.

Al eerder in de prijzen

101BHV.nl viel al eerder in de prijzen. Eind 2015 werd 101BHV.nl uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland in de categorie Arbo & Veiligheid – kleine opleider en begin 2016 werd Rick Boelens verkozen tot de top 25-onder-de-25 ondernemers van Nederland.

Over 101BHV.nl

101BHV.nl is de specialist en opleider van Nederland voor bedrijfshulpverlening (BHV). Eén organisatie voor BHV cursussen, -oefeningen, -advies en -veiligheidsproducten. 101BHV.nl beschikt over eigen medewerkers die vakkundig kleine en grote organisaties ondersteunen op het gebied van bedrijfshulpverlening. Eigenaar Rick Boelens: “Dagelijks zorgen wij er voor dat BHV’ers optimaal voorbereid zijn om eerste hulp te verlenen tijdens een calamiteit. ”

Uitreiking FD Gazellen Awards

Per regio (Noord, Oost, Zuid en West) zijn er nog extra prijzen te winnen: goud, zilver en brons voor de snelst groeiende bedrijven onder de genomineerden. De uitreiking van de FD Gazellen Awards voor de regio Noord vindt plaats op donderdag 7 november in DNK, Assen.

Meer nieuws in deze categorie

13 december Nederland – Japan innovatieforum

13 december Nederland – Japan innovatieforum

Woensdag 13 december komt een delegatie van Japanse chemiebedrijven op bezoek in Delfzijl. In de middag organiseren we samen met Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), Chemport Europe en NVNOM een Nederland - Japan Innovatie Forum. Het Nederland - Japan...

Lees meer
Verslag netwerkbijeenkomst 11 november 2023

Verslag netwerkbijeenkomst 11 november 2023

In de Eemsdeltahal in Delfzijl vond op zaterdag 11 november jl. de netwerkbijeenkomst plaats over ‘De economie van Noorden” en het belang van ondernemers daarbij. Op het podium waren Micky Adriaansens (demissionair minister van Economie en Klimaat), Roelien Kamminga...

Lees meer
IJzeren toekomst gloort voor PMC

IJzeren toekomst gloort voor PMC

Op de plek van schrootverwerker Purified Metal Company (PMC) en Aldel in Farmsum moet een keten van bedrijven komen die op basis van ijzerpoeder volledig circulaire energie kan leveren. De initiatiefnemers, Iron+, hebben vrijdag een bod neergelegd bij de curator van...

Lees meer