Aanmelding EBG Pitch geopend

4 sep 2017Nieuws

De aanmelding is geopend!

Je kunt je vanaf nu  aanmelden voor EBG Pitch! Dus ben je student, of heb jij een mkb-bedrijf of startup en heb jij innovatieve plannen met 5G? Meld je dan nu hier aan en maak kans op €20.000 voor de uitwerking van jouw idee en de mogelijkheid om je idee te testen in ons 5G Lab, dé proeftuin voor 5G.

 

Na je aanmelding

Zien wij iets in jouw idee met 5G? Dan krijg je van ons een uitnodiging voor de selectiedag op 26 september. Ga je door naar de finale? Dan mag je jouw idee live pitchen op het EBG pitchevent en maak je kans op de fantastische prijzen!

EBG Pitch vindt plaats op 19 oktober 2017, van 11.00 tot 13.00 uur (incl. lunch), tijdens Trendship in MartiniPlaza. Hét event voor de Noordelijke top van de zakenwereld, met focus op de nieuwste technologie, (digitale) trends en business innovatie.

 

EBG Pitch – de 5G editie

Met EBG Pitch bieden we ondernemers met een goed idee, dat relevant is voor Noord-Groningen, een podium. De komende editie staat volledig in het teken van 5G. Dus heb jij een goed 5G idee? Meld je nu aan en geef jouw idee met 5G een vliegende start.

 

Pitchers live in actie zien?

Wil je onze pitchers live op het podium zien en meebeslissen wie er met €20.000 naar huis gaat? Je kunt je vanaf vandaag ook al hier aanmelden om te komen kijken! Voor meer informatie en aanmelding, bezoek: www.economicboardgroningen.nl/ebgpitch

Meer nieuws in deze categorie

Nieuwe fabrieken Chemiepark

Nieuwe fabrieken Chemiepark

Zowel BioBTX als DBG Bio Energy willen een nieuwe fabriek op Chemiepark II bouwen. Beide fabrieken richten zich op het verwerken van afval, dat nu nog verbrand wordt, tot hoogwaardiger grondstoffen. Ze samen leveren zo’n 100 arbeidsplaatsen op. Het bedrijf BioBTX wil...

Lees meer