Aanzicht strand Delfzijl compleet veranderd

1 jul 2018Nieuws

Het strand van Delfzijl is onherkenbaar veranderd. Voor het strand zijn dammen aangelegd die tijdens de werkzaamheden een extra bescherming vormen tegen hoogwater en golven. De oude dijk bij het strand is bijna verwijderd. Op de nieuwe zeedijk is de oude tijdelijke route naar het Eemshotel verwijderd.

Ook is begonnen met het aanbrengen van de steenbekleding en asfalt. Met de werkzaamheden verandert het aanzicht van de dijk en het stadsstrand nu snel. Wilt u de werkzaamheden bij Marconi bekijken? Volg dan de weg via de Handelskade Oost naar het Baaisterhoofd. De Keerweerbrug is vanaf het Vennenplein wel toegankelijk, maar halverwege de overgang afgesloten met een hek.

 

Op de website vindt u een afbeelding met daarop de meest geschikte locaties om te kijken. Ook staan hierop een aantal werkzaamheden aangegeven.

 

bron: eemskrant.nl

 

Meer nieuws in deze categorie

Flonk Hotels wint Dutch Hotel Award 2024

Ook in 2024 zocht de Dutch Hotel Award het beste hotelmanagementteam van Nederland. Deze editie is het thema ‘High Tech, High Touch’. Hoe vind je als hotelmanagementteam de optimale balans tussen de “afstandelijke”, maar niet meer weg te denken, techniek en...

Lees meer

Delfsail Vaartocht 2024

Op de eerste dag van Delfsail 2024, 13 juni, kwamen leden van de netwerkorganisaties CC Ventus, Top of Holland en Eemshaven.info om 8 uur bij elkaar op de kade van Delfzijl om in te schepen op de 'Regina Andrea' voor een vaartocht en ontbijt. De bijeenkomst werd...

Lees meer

Nieuwsbrief 03

Zojuist verschenen, vers van de pers: de derde nieuwsbrief van Eemshaven.info. U kunt de nieuwsbrief lezen via deze link.   Veel leesplezier!

Lees meer