Aanzicht strand Delfzijl compleet veranderd

1 jul 2018Nieuws

Het strand van Delfzijl is onherkenbaar veranderd. Voor het strand zijn dammen aangelegd die tijdens de werkzaamheden een extra bescherming vormen tegen hoogwater en golven. De oude dijk bij het strand is bijna verwijderd. Op de nieuwe zeedijk is de oude tijdelijke route naar het Eemshotel verwijderd.

Ook is begonnen met het aanbrengen van de steenbekleding en asfalt. Met de werkzaamheden verandert het aanzicht van de dijk en het stadsstrand nu snel. Wilt u de werkzaamheden bij Marconi bekijken? Volg dan de weg via de Handelskade Oost naar het Baaisterhoofd. De Keerweerbrug is vanaf het Vennenplein wel toegankelijk, maar halverwege de overgang afgesloten met een hek.

 

Op de website vindt u een afbeelding met daarop de meest geschikte locaties om te kijken. Ook staan hierop een aantal werkzaamheden aangegeven.

 

bron: eemskrant.nl

 

Meer nieuws in deze categorie

Nieuwe fabrieken Chemiepark

Nieuwe fabrieken Chemiepark

Zowel BioBTX als DBG Bio Energy willen een nieuwe fabriek op Chemiepark II bouwen. Beide fabrieken richten zich op het verwerken van afval, dat nu nog verbrand wordt, tot hoogwaardiger grondstoffen. Ze samen leveren zo’n 100 arbeidsplaatsen op. Het bedrijf BioBTX wil...

Lees meer