Aanzicht strand Delfzijl compleet veranderd

1 jul 2018Nieuws

Het strand van Delfzijl is onherkenbaar veranderd. Voor het strand zijn dammen aangelegd die tijdens de werkzaamheden een extra bescherming vormen tegen hoogwater en golven. De oude dijk bij het strand is bijna verwijderd. Op de nieuwe zeedijk is de oude tijdelijke route naar het Eemshotel verwijderd.

Ook is begonnen met het aanbrengen van de steenbekleding en asfalt. Met de werkzaamheden verandert het aanzicht van de dijk en het stadsstrand nu snel. Wilt u de werkzaamheden bij Marconi bekijken? Volg dan de weg via de Handelskade Oost naar het Baaisterhoofd. De Keerweerbrug is vanaf het Vennenplein wel toegankelijk, maar halverwege de overgang afgesloten met een hek.

 

Op de website vindt u een afbeelding met daarop de meest geschikte locaties om te kijken. Ook staan hierop een aantal werkzaamheden aangegeven.

 

bron: eemskrant.nl

 

Meer nieuws in deze categorie

Verslag golftoernooi 29 juni 2022

Verslag golftoernooi 29 juni 2022

Op woensdag 29 juni werd op het terrein van Golfclub Duurswold het jaarlijkse Eemsdelta Open Golftoernooi georganiseerd. Het was wederom een prachtige dag, vol met oude en nieuwe contacten en waarbij het weer ons wederom niet in de steek liet. De wedstrijd (gespeeld...

Lees meer
Evenement ‘Vaart maken met internationalisering’

Evenement ‘Vaart maken met internationalisering’

Graag nodigen we jou uit om op maandag 27 juni op een unieke locatie in de Eemshaven deel te nemen aan ons evenement ‘Vaart maken met internationalisering’. Op de net geopende Romantika van Holland Norway Lines nemen we jou een middag mee in de wereld van...

Lees meer