Aldel sluit inschrijving open dag voor technisch personeel wegens enorme belangstelling

16 mei 2018Nieuws

Het loopt storm voor de open dag voor sollicitanten, komende zaterdag, bij Aldel in Delfzijl. Waar grote vraag bestaat naar technisch personeel heeft Aldel juist besloten om de inschrijving voor de open dag te stoppen.

 

Voor de open dag bij Aldel hebben meldden zich meer dan 130 mensen.

Vanwege uitbreiding van de capaciteit en nieuwe investeringen, wil Aldel de komende maanden ongeveer 60 mensen aannemen. Het bedrijf zoekt mensen die werkzaam zijn als procesoperator.

Veiligheid

Door de grote toeloop besloot Aldel de inschrijving stop te zetten. De aanstaande medewerkers krijgen onder andere een rondleiding door het bedrijf. ,,Uit oogpunt van veiligheid kunnen we tijdens de rondleidingen niet meer dan deze 130 mensen aan’’, zegt Marloes van der Mei van Aldel.

De toeloop verbaast Aldel enigszins. ,,In maart hadden we ook een open dag. Daar kwamen 40 mensen op af.’’ Voor de open dag is op social media veel aandacht geweest. Van der Mei vermoedt dat de interesse daar is gewekt.

Aldel verwacht dat de werkgelegenheid aan het einde van het jaar is toegenomen naar 250 fte.

 

Bron: DvhN.nl

Meer nieuws in deze categorie

Eemshaven.info Nieuwsbrief 04

Eemshaven.info kijkt terug op een mooi, eerste half jaar van 2024. Zo hebben we 2 interessante, goedbezochte, netwerkbijeenkomsten gehouden, hebben we 2 actieve evenementen gehad en hebben we een mooie themabijeenkomst meegemaakt in het Flonk-Hotel. Daarnaast heb ik...

Lees meer

Eemshaven.info golftoernooi 2024

Donderdag 27 juni was de schitterend gelegen golfbaan van de Groningse Golfclub Duurswold de locatie voor het Eemshaven.Info Golftoernooi: Naast het toernooi konden ook aspirant en beginnende golfers deze dag aan de slag bij de golfclinic. De winnaar van het toernooi...

Lees meer