Aldel werft nieuw personeel via Open Dagen

6 mrt 2018Nieuws

Begin maart is door Aldel een start gemaakt met Open Dagen voor het werven van nieuw personeel. Aldel zal de komende maanden in totaal +/- 80 nieuwe werknemers aannemen in verband met de nieuwe investeringen en de capaciteitsuitbreiding.

De eerste Open Dag is georganiseerd in samenwerking met Werkplein en richtte zich speciaal op werkzoekenden die geïnteresseerd zijn in een baan als procesoperator of technicus bij Aldel. Ongeveer 40 werkzoekenden meldden zich voor deze Open Dag en werden hier welkom geheten door directeur Karsten Pronk en manager HRM Marloes van der Mei, waarna een rondleiding door de fabriek op het programma stond. In mei zal door Aldel nog een tweede Open Dag worden georganiseerd.

Vanaf begin 2018 wordt door Aldel geïnvesteerd in het opregelen van de Elektrolyse totdat de volledige capaciteit van het bedrijf zal zijn bereikt. De werkgelegenheid bij Aldel zal als gevolg van deze investering groeien van de huidige 175 FTE tot circa 250 FTE eind 2018.

 

Bron: Eemskrant.nl

Meer nieuws in deze categorie

Volop bouwactiviteiten in de Eemshaven

Volop bouwactiviteiten in de Eemshaven

De Eemshaven is voor bedrijven nog altijd volop in trek. Door deze bloeiende bedrijvigheid zijn er op dit moment vele bouwactiviteiten in de haven. Van batterij-opslagen tot verduurzaming bij mouterijen, van startende projecten tot afbouwfases. Een kort overzicht: TKF...

Lees meer