Attent marketing: Winnaar tablet schenkt deze aan het goede doel Stichting Hoogvliegers

21 jul 2016Nieuws

De winnaar van de Asus Transformer Tablet, die tijdens de Eemsdelta Expo werd verloot door de Winschoter bedrijven Attent marketing, Pander en Lier en Syntaks, heeft zijn prijs geschonken aan het goede doel Stichting Hoogvliegers.

 

Wie winnaar Dirk Jonker, eigenaar van het koeriersbedrijf Dejé Transport uit Delfzijl, kent, weet dat hij het hart op de juiste plek heeft. Naast zijn drukke werkzaamheden bij Dejé Transport, dat gespecialiseerd is in 24/7 internationaal spoedtransport en momenteel veel werkzaamheden doet voor de offshore-industrie in de Eemshaven, staat Dirk altijd klaar voor anderen. Tijdens een dag georganiseerd door Gehandicaptenzorg De Zijlen, mochten bewoners met Dirk meerijden in de vrachtwagen. “Zingend en zwaaiend van plezier zaten de mensen naast mij. Daar kan ik echt van genieten.“ zegt hij.

 

Nu besloot Dirk zijn prijs te schenken aan het goede doel Stichting Hoogvliegers. Deze stichting zet zich in voor chronisch of terminaal zieke kinderen. Meerdere malen per jaar organiseren de vrijwilligers van de stichting een dag waarop kinderen in de leeftijd 6 tot 17 jaar mogen vliegen in een heus vliegtuig, geschminkt worden en allerlei andere leuke dingen kunnen doen. Er is zelfs een ambulancevliegtuig beschikbaar voor kinderen die alleen kunnen liggen. Gedurende de hele dag wordt er niet over ziek zijn gesproken. Het is een bijzonder en onvergetelijk avontuur en een dag die ze nooit meer zullen vergeten. Ook de tablet wordt door de stichting ingezet om zieke kinderen even te laten vergeten dat ze ziek zijn.

 

De tablet werd door Attent marketing, Pander en Lier en Syntaks verloot onder de beursbezoekers van de Eemsdelta Expo in Appingedam. De bedrijven presenteerden zich gezamenlijk op deze beurs. Naast een beursstand delen het marketingbureau, uitzendbureau en fiscaal en financieel adviesbureau ook een kantoorruimte aan de Zeefbaan 22 in Winschoten. De dienstverlening van de drie bedrijven is zeer verschillend, maar ze richten zich allemaal op het MKB en juist daardoor versterken zij elkaar goed. Ieder bedrijf heeft tenslotte advies, personeel en marketing nodig om in te kunnen spelen op veranderende omstandigheden en uitdagingen aan te gaan. Attent marketing, Pander en Lier en Syntaks bieden deze ondersteuning.

 

Meer nieuws in deze categorie

Eerste drijvende LNG-terminal aangekomen in Eemshaven

Eerste drijvende LNG-terminal aangekomen in Eemshaven

Zondag 4 september is de Golar Igloo, de eerste FSRU (Floating Storage Regasification Unit) die wordt gebruikt voor Gasunie-dochter EemsEnergyTerminal, aangekomen in de Eemshaven. Het schip voer met hoog water de Eemshaven binnen. De FSRU kan vloeibaar aardgas (LNG)...

Lees meer
Aluminiumfabriek Aldel in Delfzijl legt productie stil

Aluminiumfabriek Aldel in Delfzijl legt productie stil

Damco Aluminium Delfzijl (Aldel) legt per direct de productie stil vanwege de hoge gas- en stroomprijzen. Het bedrijf zit al langer in zwaar weer. Eerder op donderdagavond hadden vakbond FNV en de ondernemingsraad van het bedrijf nog hoop op scenario's die op korte...

Lees meer