Bericht van ons lid Emotion Events

27 jun 2024Nieuws

Nu bij Momentum Padel – Ontdek pickleball en padel en Geniet van een Barbecue!
Wij nodigen u van harte uit voor een unieke dag vol sport, gezelligheid en heerlijk eten bij Momentum Padel. Ontdek de sporten pickleball en padel tijdens dit speciale evenement op 3 juli 2024. Dit is een kans om kennis te maken met de wereld van pickleball en padel tijdens speciale clinics, tijdens een heerlijke barbecue. Mis deze sportieve en smakelijke ervaring niet!
Momentum Padel is gevestigd aan de Bieskemaar 2A in Groningen. Momentum is verheugd jullie te verwelkomen om deze sporten te ontdekken. We nodigen alle sportliefhebbers uit om deel te nemen aan de clinics, onder begeleiding van een instructeur, waar zowel beginners als ervaren spelers kunnen genieten van dit leuke en uitdagende spel.
Tijdens de clinic kun je ontspannen en genieten van een heerlijke barbecue waar u kunt praten met medespelers, vrienden en familie onder het genot van lekker eten en verfrissende drankjes.
Evenement Details:
  • Datum: 3 juli 2024
  • Tijd: 16:00 – 19.00 uur
  • Locatie: Momentum Padel, Bieskemaar 2A, Groningen
Mis deze kans niet om vrijblijvend pickleball en padel te ontdekken en te genieten van een barbecue en gezellige dag bij Momentum Padel! We kijken ernaar uit u daar te verwelkomen!
Heeft u vragen? Neem contact met ons op via Momentumpickleball@outlook.com en vergeet niet om ons te volgen op Instagram @momentumpadelgroningen voor de laatste updates en nieuwtjes!

Meer nieuws in deze categorie

Eemshaven.info Nieuwsbrief 04

Eemshaven.info kijkt terug op een mooi, eerste half jaar van 2024. Zo hebben we 2 interessante, goedbezochte, netwerkbijeenkomsten gehouden, hebben we 2 actieve evenementen gehad en hebben we een mooie themabijeenkomst meegemaakt in het Flonk-Hotel. Daarnaast heb ik...

Lees meer