Best Western Hotels worden Flonk Hotels

1 mei 2023Nieuws

Jullie kennen ons als Best Western Hotels Groningen, maar per 1 mei zijn we Flonk Hotels. Onze twee locaties gaan verder als Flonk Hotel Groningen Centre en Flonk Hotel Groningen Zuid. We leggen je graag uit waarom.

Flonk is nieuw. Het is de naam van onze eigen, nu nog bescheiden hotelketen, maar wel met grote ambities. Ons eigen hotel- en meetingconcept geeft ons de vrijheid zelf te bepalen hoe we te werk gaan. Onze Groningse gastvrijheid blijft, maar we doen nog graag een stapje meer. Passend bij jou, omdat we je kennen en weten waar je blij van wordt. Zodat jouw verblijf een gouden randje krijgt. Want dat is waar wij dan weer energie van krijgen.

Je zult merken dat we met onze eigen – ook nieuwe – systemen een flinke stap vooruitzetten. Zo kun je rechtstreeks online de beste kamerprijs boeken. En via de app kun je regelen wat je verder nog in Stad of Ommeland zou willen doen.

Flonk’ is niet zomaar een naam. Het is het Groningse woord voor levenslustig. Precies de waarde die bij ons past. Het is de drive die wij inzetten om onze relatie met jou tot een succes te maken. Van een (zakelijke) bijeenkomst ingericht op jouw thema tot het huren van een bootje, je lievelingseten op tafel tot valet parking.

De kenmerken en voordelen van Flonk op een rijtje:

  1. Flonk Energie. Flonk is de drive die ervoor zorgt dat we automatisch een stapje harder doen voor jou. We gaan voor een verblijf en/of samenwerking met een gouden randje.
  2. We zien jou. We kennen jou en weten waar je blij van wordt. We kijken altijd naar wat past bij de persoon of organisatie en zijn daarin flexibel. Zo maken we het contact persoonlijk en zetten we graag een stapje extra voor jou.
  3. Alles kan. We gaan altijd op zoek naar wat wel kan en denken in mogelijkheden. Daarin gaan we ver en zijn we je het liefst een stapje voor en denken vooruit.
  4. Groningse Nuchterheid. Wij zijn open, eerlijk en direct. We doen wat we zeggen en houden ons aan de afspraken.

Wil je meer weten? Kijk dan op https://flonkhotels.nl/wij-zijn-flonk-hotels/ om de video te zien! Je kan natuurlijk ook langskomen of mij een email sturen. Tot snel!

Meer nieuws in deze categorie

Flonk Hotels wint Dutch Hotel Award 2024

Flonk Hotels wint Dutch Hotel Award 2024

Ook in 2024 zocht de Dutch Hotel Award het beste hotelmanagementteam van Nederland. Deze editie is het thema ‘High Tech, High Touch’. Hoe vind je als hotelmanagementteam de optimale balans tussen de “afstandelijke”, maar niet meer weg te denken, techniek en...

Lees meer
Delfsail Vaartocht 2024

Delfsail Vaartocht 2024

Op de eerste dag van Delfsail 2024, 13 juni, kwamen leden van de netwerkorganisaties CC Ventus, Top of Holland en Eemshaven.info om 8 uur bij elkaar op de kade van Delfzijl om in te schepen op de 'Regina Andrea' voor een vaartocht en ontbijt. De bijeenkomst werd...

Lees meer
Nieuwsbrief 03

Nieuwsbrief 03

Zojuist verschenen, vers van de pers: de derde nieuwsbrief van Eemshaven.info. U kunt de nieuwsbrief lezen via deze link.   Veel leesplezier!

Lees meer