Best Western Hotels worden Flonk Hotels

1 mei 2023Nieuws

Jullie kennen ons als Best Western Hotels Groningen, maar per 1 mei zijn we Flonk Hotels. Onze twee locaties gaan verder als Flonk Hotel Groningen Centre en Flonk Hotel Groningen Zuid. We leggen je graag uit waarom.

Flonk is nieuw. Het is de naam van onze eigen, nu nog bescheiden hotelketen, maar wel met grote ambities. Ons eigen hotel- en meetingconcept geeft ons de vrijheid zelf te bepalen hoe we te werk gaan. Onze Groningse gastvrijheid blijft, maar we doen nog graag een stapje meer. Passend bij jou, omdat we je kennen en weten waar je blij van wordt. Zodat jouw verblijf een gouden randje krijgt. Want dat is waar wij dan weer energie van krijgen.

Je zult merken dat we met onze eigen – ook nieuwe – systemen een flinke stap vooruitzetten. Zo kun je rechtstreeks online de beste kamerprijs boeken. En via de app kun je regelen wat je verder nog in Stad of Ommeland zou willen doen.

Flonk’ is niet zomaar een naam. Het is het Groningse woord voor levenslustig. Precies de waarde die bij ons past. Het is de drive die wij inzetten om onze relatie met jou tot een succes te maken. Van een (zakelijke) bijeenkomst ingericht op jouw thema tot het huren van een bootje, je lievelingseten op tafel tot valet parking.

De kenmerken en voordelen van Flonk op een rijtje:

  1. Flonk Energie. Flonk is de drive die ervoor zorgt dat we automatisch een stapje harder doen voor jou. We gaan voor een verblijf en/of samenwerking met een gouden randje.
  2. We zien jou. We kennen jou en weten waar je blij van wordt. We kijken altijd naar wat past bij de persoon of organisatie en zijn daarin flexibel. Zo maken we het contact persoonlijk en zetten we graag een stapje extra voor jou.
  3. Alles kan. We gaan altijd op zoek naar wat wel kan en denken in mogelijkheden. Daarin gaan we ver en zijn we je het liefst een stapje voor en denken vooruit.
  4. Groningse Nuchterheid. Wij zijn open, eerlijk en direct. We doen wat we zeggen en houden ons aan de afspraken.

Wil je meer weten? Kijk dan op https://flonkhotels.nl/wij-zijn-flonk-hotels/ om de video te zien! Je kan natuurlijk ook langskomen of mij een email sturen. Tot snel!

Meer nieuws in deze categorie

13 december Nederland – Japan innovatieforum

13 december Nederland – Japan innovatieforum

Woensdag 13 december komt een delegatie van Japanse chemiebedrijven op bezoek in Delfzijl. In de middag organiseren we samen met Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), Chemport Europe en NVNOM een Nederland - Japan Innovatie Forum. Het Nederland - Japan...

Lees meer
Verslag netwerkbijeenkomst 11 november 2023

Verslag netwerkbijeenkomst 11 november 2023

In de Eemsdeltahal in Delfzijl vond op zaterdag 11 november jl. de netwerkbijeenkomst plaats over ‘De economie van Noorden” en het belang van ondernemers daarbij. Op het podium waren Micky Adriaansens (demissionair minister van Economie en Klimaat), Roelien Kamminga...

Lees meer
IJzeren toekomst gloort voor PMC

IJzeren toekomst gloort voor PMC

Op de plek van schrootverwerker Purified Metal Company (PMC) en Aldel in Farmsum moet een keten van bedrijven komen die op basis van ijzerpoeder volledig circulaire energie kan leveren. De initiatiefnemers, Iron+, hebben vrijdag een bod neergelegd bij de curator van...

Lees meer