BMN Bouwmaterialen feestelijk geopend

23 mrt 2018Nieuws

Afgelopen donderdag 22 maart is de vestiging van BMN Bouwmaterialen aan de Opwierdermeerweg 2 in Appingedam feestelijk geopend. Ron Jans heeft hierbij de openingshandeling verricht.

Sleuteloverdracht
Samen met klanten en genodigden vierde BMN dit speciale moment, waarbij Ron Jans een bijzondere ballon doorprikte. Met deze speciale handeling is de sleutel van BMN Appingedam officieel overhandigd aan vestigingsmanager Klaas Bullema. Hiermee is het nieuwe onderkomen voor het voormalige team van BMN Delfzijl een feit. Met muziek, buffet en sprekers was de avond compleet.

Trots op nieuwbouwvestiging
BMN Bouwmaterialen was tot begin van dit jaar nog in Delfzijl gevestigd, waar zij meer dan anderhalve eeuw een vaste bewoner was. In februari is de vestiging verhuisd naar Appingedam, de eerste nieuwbouwvestiging in geheel nieuwe BMN stijl. “Iets om trots op te zijn”, aldus vestigingsmanager Klaas Bullema. “Vanaf deze plek kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn. We zijn beter bereikbaar en bieden nu een groter assortiment. Ook kan de klant hier zijn afval kwijt en meteen de spullen voor de volgende dag weer inladen. Gemakkelijker kunnen we het niet maken.”

 

Bron: Eemskrant.nl

Meer nieuws in deze categorie

Bouw bedrijfsverzamelgebouw Eemshaven van start

Bouw bedrijfsverzamelgebouw Eemshaven van start

Start bouw het 67.000 vierkante meter grote bedrijfsverzamelgebouw van het Zwitserse Necron in de Eemshaven is een feit Aan de Borkumweg in de Eemshaven gaat de Zwitserse projectontwikkelaar, Necron Group AG (‘Necron’) het grondwerk starten voor de bouw van een...

Lees meer