BMN Bouwmaterialen feestelijk geopend

23 mrt 2018Nieuws

Afgelopen donderdag 22 maart is de vestiging van BMN Bouwmaterialen aan de Opwierdermeerweg 2 in Appingedam feestelijk geopend. Ron Jans heeft hierbij de openingshandeling verricht.

Sleuteloverdracht
Samen met klanten en genodigden vierde BMN dit speciale moment, waarbij Ron Jans een bijzondere ballon doorprikte. Met deze speciale handeling is de sleutel van BMN Appingedam officieel overhandigd aan vestigingsmanager Klaas Bullema. Hiermee is het nieuwe onderkomen voor het voormalige team van BMN Delfzijl een feit. Met muziek, buffet en sprekers was de avond compleet.

Trots op nieuwbouwvestiging
BMN Bouwmaterialen was tot begin van dit jaar nog in Delfzijl gevestigd, waar zij meer dan anderhalve eeuw een vaste bewoner was. In februari is de vestiging verhuisd naar Appingedam, de eerste nieuwbouwvestiging in geheel nieuwe BMN stijl. “Iets om trots op te zijn”, aldus vestigingsmanager Klaas Bullema. “Vanaf deze plek kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn. We zijn beter bereikbaar en bieden nu een groter assortiment. Ook kan de klant hier zijn afval kwijt en meteen de spullen voor de volgende dag weer inladen. Gemakkelijker kunnen we het niet maken.”

 

Bron: Eemskrant.nl

Meer nieuws in deze categorie

DelfSail ontbijtbijeenkomst 13 juni 2024

DelfSail ontbijtbijeenkomst 13 juni 2024

Op donderdag 13 juni  om 08.00 uur vertrekt de Regina Andrea vanaf de drijvende steiger in Delfzijl voor een vaartocht met een aantal doelen: - netwerken met leden (ook van andere lokale businessclubs) - geld inzamelen voor de commissie Social Affairs (vrijwillige...

Lees meer
Subsidie voor Eemshydrogen

Subsidie voor Eemshydrogen

Marinus Tabak, COO EWE, postte zojuist het volgende bericht: Met grote trots kunnen we vandaag het nieuws delen dat wij als RWE subsidie toegekend hebben gekregen voor ons 50MW groene waterstofproject, Eemhydrogen, in de Eemshaven. Dit geweldige nieuws markeert een...

Lees meer