BMN Bouwmaterialen vestigt zich op het bedrijventerrein Fivelpoort nabij Appingedam

15 jun 2017Nieuws

De contractondertekening voor deze nieuwe vestiging vindt vandaag om 11.00 uur plaats op Fivelpoort nabij de Eemsdelta Expo die daar momenteel plaatsvindt. De voorbereidende werkzaamheden zijn inmiddels gestart op Fivelpoort. De verwachting is dat in juli de eerste palen geslagen kunnen worden.

Bouwbedrijf Kooi Appingedam gaat in nauwe samenwerking met BMN de ontwikkeling en bouw van het nieuwe pand voor zijn rekening nemen. Indien de bouw voorspoedig verloopt, is de nieuwe vestiging eind 2017 klaar.  

Nieuwe vestiging
De locatie van BMN is halverwege het bedrijventerrein gevestigd en omvat een terrein van ca. 6.500 m2. BMN heeft een nieuw concept ontwikkeld voor hun professionele bouwshops. De nieuwe vestiging in Appingedam wordt de eerste nieuwbouwlocatie in dit concept.

Achtergronden BMN  

BMN heeft 83 vestigingen waar professionals in de woning- en utiliteitsbouw snel hun materialen kunnen afhalen of bestellen om te laten bezorgen op locatie. Vanuit de vier stabiele pijlers: beste service, juiste voorraad, flexibele logistiek en vakkundig advies levert BMN dagelijks bouwmaterialen voor renovatie- en nieuwbouwprojecten. “Onze pijlers zijn op zichzelf niet uniek, maar in combinatie én met de juiste uitvoering zijn wij ervan overtuigd dat we onze klanten het beste helpen”, licht Jan Boon, algemeen directeur van BMN, toe. “Het ontzorgen van professionals  in de bouw en hen bijstaan in alle uitdagingen die voor ze liggen, is datgene waar we naar streven.”

Versterking marktpositie
Met het nieuwe concept gaat BMN haar marktpositie bij de afhaalklanten de komende jaren verder versterken. Voor het merendeel van de klanten betekent de verhuizing naar Fivelpoort in Appingedam een betere bereikbaarheid, minder reistijd en een breder assortiment. “Het is een nieuwe locatie, maar met de vertrouwde dienstverlening die de klanten van ons gewend zijn”, zegt Klaas Bullema vestigingsmanager van BMN Delfzijl. Onze vestiging heeft op dit moment 9 medewerkers die allemaal meegaan naar de nieuwe vestiging op Fivelpoort. Al verandert de locatie, ons team blijft onveranderd de klanten ontzorgen en voorzien van de juiste materialen, beste service en vakkundig advies”, aldus Bullema.

Meer nieuws in deze categorie

Eemshaven.info Nieuwsbrief 04

Eemshaven.info kijkt terug op een mooi, eerste half jaar van 2024. Zo hebben we 2 interessante, goedbezochte, netwerkbijeenkomsten gehouden, hebben we 2 actieve evenementen gehad en hebben we een mooie themabijeenkomst meegemaakt in het Flonk-Hotel. Daarnaast heb ik...

Lees meer