Bouwbedrijf wisselwoningen wil gaan produceren in Eemshaven

21 aug 2017Nieuws

Bouwbedrijf Jan Snel wil wisselwoningen gaan produceren in de Eemshaven. Om de woningen te produceren wil het bedrijf een nieuwe productiehal gaan bouwen.

De woningen worden tijdelijk gebruikt door mensen die hun eigen huis moeten verlaten omdat dat aardbevingsbestendig wordt gemaakt. 



Meer volume

Jan Snel is al gevestigd in de Eemshaven en hoopt door de nieuwe productiehal extra werkgelegenheid te creëren. Dat zegt projectmanager Barry Dolk van het bouwbedrijf. 'Als er meer volume geproduceerd kan worden, zoals nu het geval is, gaan we meer lokale partijen inhuren. Hierdoor kunnen we dus werkgelegenheid creëren'.



Aantal banen

Hoeveel banen er precies komen kan Dolk niet zeggen. 'Dat is altijd een lastige vraag. We zullen gebruik maken van installateurs, mensen die de vloerbedekking plaatsen en schildersbedrijven. Maar ook glazenwassers, terreininrichters en schoonmakers kunnen straks via ons aan het werk'.



Op dit moment is het bouwbedrijf bezig de nodige vergunningen rond te krijgen. Het is dan ook nog niet duidelijk wanneer de nieuwe productiehal op de Eemshaven geopend wordt
.




Lees ook: http://www.rtvnoord.nl/nieuws/182105/Bewoners-kijken-binnen-bij-hun-wisselwoning
 
 

Meer nieuws in deze categorie

Volop bouwactiviteiten in de Eemshaven

Volop bouwactiviteiten in de Eemshaven

De Eemshaven is voor bedrijven nog altijd volop in trek. Door deze bloeiende bedrijvigheid zijn er op dit moment vele bouwactiviteiten in de haven. Van batterij-opslagen tot verduurzaming bij mouterijen, van startende projecten tot afbouwfases. Een kort overzicht: TKF...

Lees meer