Breadstone koopt voormalig OZG te Delfzijl

27 mrt 2019Nieuws

Vastgoedinvesteerder Breadstone heeft de locatie van voormalig OZG te Delfzijl overgenomen per 22 maart j.l. Het geheel bedraagt maar liefst ruim 63.000m2 grond, met meer dan 19.000m2 opstallen. Breadstone is al eerder betrokken geweest bij ontwikkelingen in dit gebied, en heeft positieve ervaringen met de gemeente. 
 
"We onderzoeken op dit moment de mogelijkheden voor permanente of tijdelijke huisvesting.” – Rory Bertram, Breadstone.
 
Door de bouw van nieuwe fabrieken in het gebied, ontstaat er een tekort aan tijdelijke huisvesting voor arbeidsmigranten. Door de herontwikkeling van deze locatie kunnen we een groot deel van de vraag invullen. 
 
De herontwikkeling van een compleet nieuw gebied in samenwerking met de gemeente Delfzijl zou ook tot de mogelijkheden behoren, in de komende periode zullen we de mogelijkheden hiervan verder onderzoeken.
 
Zodra er updates over dit project zijn, zullen we dit kenbaar maken via LinkedIn

Meer nieuws in deze categorie

Flonk Hotels wint Dutch Hotel Award 2024

Flonk Hotels wint Dutch Hotel Award 2024

Ook in 2024 zocht de Dutch Hotel Award het beste hotelmanagementteam van Nederland. Deze editie is het thema ‘High Tech, High Touch’. Hoe vind je als hotelmanagementteam de optimale balans tussen de “afstandelijke”, maar niet meer weg te denken, techniek en...

Lees meer
Delfsail Vaartocht 2024

Delfsail Vaartocht 2024

Op de eerste dag van Delfsail 2024, 13 juni, kwamen leden van de netwerkorganisaties CC Ventus, Top of Holland en Eemshaven.info om 8 uur bij elkaar op de kade van Delfzijl om in te schepen op de 'Regina Andrea' voor een vaartocht en ontbijt. De bijeenkomst werd...

Lees meer
Nieuwsbrief 03

Nieuwsbrief 03

Zojuist verschenen, vers van de pers: de derde nieuwsbrief van Eemshaven.info. U kunt de nieuwsbrief lezen via deze link.   Veel leesplezier!

Lees meer