Burgemeester slaat eerste paal voor de nieuwbouwvestiging van BMN Bouwmaterialen

8 sep 2017Nieuws

Burgemeester Anno Wietze Hiemstra van Appingedam, heeft donderdagmiddag het officiële startsein gegeven voor de bouw van de eerste nieuwbouwvestiging van BMN Bouwmaterialen op Bedrijvenpark Fivelpoort.

Gezamenlijk met vestigingsmanager Klaas Bullema sloeg de burgemeester de eerste paal op het bouwterrein van BMN aan de Opwierdermeerweg in Appingedam. Met deze speciale handeling ging op het terrein van 6500 m2 de bouw van het nieuwe onderkomen van BMN Delfzijl officieel van start. De oplevering van BMN Appingedam vindt hoogstwaarschijnlijk eind december plaats in geheel nieuwe BMN-stijl. In januari wordt de vestiging dan ingericht en verhuist BMN Delfzijl naar Appingedam. Zo kan BMN Appingedam begin februari haar deuren openen voor haar klanten.

De vestiging kan met 450 m2 Proshop een breder shopassortiment aanbieden aan haar klanten dan op dit moment bij BMN Delfzijl mogelijk is. En naast de betere bereikbaarheid blijft het vertrouwde team van BMN Delfzijl onveranderd de klanten ontzorgen zoals klanten van ze gewend zijn. Alleen dan op een nieuwe locatie om haar klanten optimaal te kunnen bedienen.

 

Bron: Eemskrant.nl

Meer nieuws in deze categorie

Overname en herstart Purified Metal Company (PMC)

Overname en herstart Purified Metal Company (PMC)

We willen graag een belangrijke update met jullie delen. Na een periode van uitdagingen is Purified Metal Company recentelijk overgenomen door vier Noordelijke ondernemers, met ervaring in verschillende sectoren zoals asbestsanering, vastgoed en machinebouw en die...

Lees meer