Cruiseschip Odyssey of the Seas bereikt Eemshaven

28 feb 2021Nieuws

Het cruiseschip Odyssey of the Seas van de Meyer Werft in het Duitse Papenburg is zondagmorgen aangekomen bij de Eemshaven. Rond 7.00 uur meerde het kolossale schip aan.

Tijdens het verblijf in de Eemshaven zal het schip met een lengte van ruim 347 meter en ruim 41 meter breed, enkele proefvaarten op de Noordzee maken. Daarna vertrekt de Odyssey naar Bremerhaven, waar het verder wordt afgebouwd.

Soepele vaart

De Odyssey begon zaterdagmorgen in alle vroegte aan zijn reis. Rond 3.30 uur werden de trossen los gegooid in Papenburg, waarna het via de Ems naar de Dollard werd gesleept. De reis naar de Eemshaven is zonder problemen verlopen.

De Odyssey of the Seas zal na oplevering voor de rederij Royal Caribbean International gaan varen. Het cruiseschip biedt dan plaats aan vijfduizend passagiers.

Bron: DvhN.nl

Meer nieuws in deze categorie

Overname en herstart Purified Metal Company (PMC)

Overname en herstart Purified Metal Company (PMC)

We willen graag een belangrijke update met jullie delen. Na een periode van uitdagingen is Purified Metal Company recentelijk overgenomen door vier Noordelijke ondernemers, met ervaring in verschillende sectoren zoals asbestsanering, vastgoed en machinebouw en die...

Lees meer