Cruiseschip Spectrum of the Seas later in de Eemshaven

19 mrt 2019Nieuws

Het Cruiseschip Spectrum of the Seas komt pas donderdagochtend aan in de Eemshaven. Vanwege de ongunstige waterstanden in de Eems zal het vertrek uit Papenburg met 12 uur worden uitgesteld.

Het voorlopige tijdschema is van toepassing:

Woensdag 20 maart 2019
ongeveer 6:00 uur los van scheepswerf
om 06.30 uur wachtpositie
ca. 7:00 uur Het passeren van de dok sluis
ca. 13.30 uur passeren van de Weener-brug (Weener)
ca. 18:00 uur Langs de Jann-Berghaus-Brücke (Leer)
ca. 22:15 aankomst Emssperrwerk (Gandersum)

Donderdag 21 maart 2019
ca. 00:05 uur passerend Emsperrwerk
ca. 1:15 uur Pass Emden
rond 07:00 uur aankomst Eemshaven

Alle informatie is afhankelijk van de wind- en weersomstandigheden, de waterstanden en dus zonder garantie. Tijdsverschuivingen zijn mogelijk op korte termijn!

De Spectrum of the Seas biedt plaats aan 4.284 passagiers. Net als haar zusterschepen Quantum of the Seas, Anthem of the Seas en Ovation of the Seas is de Spectrum of the Seas voorzien van de nieuwste snufjes om de gasten te entertainen, zoals een surf simulator en de Skydiving Simulator. Ook nieuw is een bungee trampoline op de achtersteven van het schip waarbij de passagiers een virtual reality headset dragen om te duiken in verschillende belevingswerelden. Na technische en nautische proeven zal de Spectrum of the Seas naar Bremerhaven vertrekken.

Bron: Eemskrant.nl

Meer nieuws in deze categorie

Flonk Hotels wint Dutch Hotel Award 2024

Flonk Hotels wint Dutch Hotel Award 2024

Ook in 2024 zocht de Dutch Hotel Award het beste hotelmanagementteam van Nederland. Deze editie is het thema ‘High Tech, High Touch’. Hoe vind je als hotelmanagementteam de optimale balans tussen de “afstandelijke”, maar niet meer weg te denken, techniek en...

Lees meer
Delfsail Vaartocht 2024

Delfsail Vaartocht 2024

Op de eerste dag van Delfsail 2024, 13 juni, kwamen leden van de netwerkorganisaties CC Ventus, Top of Holland en Eemshaven.info om 8 uur bij elkaar op de kade van Delfzijl om in te schepen op de 'Regina Andrea' voor een vaartocht en ontbijt. De bijeenkomst werd...

Lees meer
Nieuwsbrief 03

Nieuwsbrief 03

Zojuist verschenen, vers van de pers: de derde nieuwsbrief van Eemshaven.info. U kunt de nieuwsbrief lezen via deze link.   Veel leesplezier!

Lees meer