Cruiseschip Spectrum of the Seas later in de Eemshaven

19 mrt 2019Nieuws

Het Cruiseschip Spectrum of the Seas komt pas donderdagochtend aan in de Eemshaven. Vanwege de ongunstige waterstanden in de Eems zal het vertrek uit Papenburg met 12 uur worden uitgesteld.

Het voorlopige tijdschema is van toepassing:

Woensdag 20 maart 2019
ongeveer 6:00 uur los van scheepswerf
om 06.30 uur wachtpositie
ca. 7:00 uur Het passeren van de dok sluis
ca. 13.30 uur passeren van de Weener-brug (Weener)
ca. 18:00 uur Langs de Jann-Berghaus-Brücke (Leer)
ca. 22:15 aankomst Emssperrwerk (Gandersum)

Donderdag 21 maart 2019
ca. 00:05 uur passerend Emsperrwerk
ca. 1:15 uur Pass Emden
rond 07:00 uur aankomst Eemshaven

Alle informatie is afhankelijk van de wind- en weersomstandigheden, de waterstanden en dus zonder garantie. Tijdsverschuivingen zijn mogelijk op korte termijn!

De Spectrum of the Seas biedt plaats aan 4.284 passagiers. Net als haar zusterschepen Quantum of the Seas, Anthem of the Seas en Ovation of the Seas is de Spectrum of the Seas voorzien van de nieuwste snufjes om de gasten te entertainen, zoals een surf simulator en de Skydiving Simulator. Ook nieuw is een bungee trampoline op de achtersteven van het schip waarbij de passagiers een virtual reality headset dragen om te duiken in verschillende belevingswerelden. Na technische en nautische proeven zal de Spectrum of the Seas naar Bremerhaven vertrekken.

Bron: Eemskrant.nl

Meer nieuws in deze categorie

Overname en herstart Purified Metal Company (PMC)

Overname en herstart Purified Metal Company (PMC)

We willen graag een belangrijke update met jullie delen. Na een periode van uitdagingen is Purified Metal Company recentelijk overgenomen door vier Noordelijke ondernemers, met ervaring in verschillende sectoren zoals asbestsanering, vastgoed en machinebouw en die...

Lees meer
Volop bouwactiviteiten in de Eemshaven

Volop bouwactiviteiten in de Eemshaven

De Eemshaven is voor bedrijven nog altijd volop in trek. Door deze bloeiende bedrijvigheid zijn er op dit moment vele bouwactiviteiten in de haven. Van batterij-opslagen tot verduurzaming bij mouterijen, van startende projecten tot afbouwfases. Een kort overzicht: TKF...

Lees meer