Cruiseschip Spectrum of the Seas later in de Eemshaven

19 mrt 2019Nieuws

Het Cruiseschip Spectrum of the Seas komt pas donderdagochtend aan in de Eemshaven. Vanwege de ongunstige waterstanden in de Eems zal het vertrek uit Papenburg met 12 uur worden uitgesteld.

Het voorlopige tijdschema is van toepassing:

Woensdag 20 maart 2019
ongeveer 6:00 uur los van scheepswerf
om 06.30 uur wachtpositie
ca. 7:00 uur Het passeren van de dok sluis
ca. 13.30 uur passeren van de Weener-brug (Weener)
ca. 18:00 uur Langs de Jann-Berghaus-Brücke (Leer)
ca. 22:15 aankomst Emssperrwerk (Gandersum)

Donderdag 21 maart 2019
ca. 00:05 uur passerend Emsperrwerk
ca. 1:15 uur Pass Emden
rond 07:00 uur aankomst Eemshaven

Alle informatie is afhankelijk van de wind- en weersomstandigheden, de waterstanden en dus zonder garantie. Tijdsverschuivingen zijn mogelijk op korte termijn!

De Spectrum of the Seas biedt plaats aan 4.284 passagiers. Net als haar zusterschepen Quantum of the Seas, Anthem of the Seas en Ovation of the Seas is de Spectrum of the Seas voorzien van de nieuwste snufjes om de gasten te entertainen, zoals een surf simulator en de Skydiving Simulator. Ook nieuw is een bungee trampoline op de achtersteven van het schip waarbij de passagiers een virtual reality headset dragen om te duiken in verschillende belevingswerelden. Na technische en nautische proeven zal de Spectrum of the Seas naar Bremerhaven vertrekken.

Bron: Eemskrant.nl

Meer nieuws in deze categorie

Nieuwe fabrieken Chemiepark

Nieuwe fabrieken Chemiepark

Zowel BioBTX als DBG Bio Energy willen een nieuwe fabriek op Chemiepark II bouwen. Beide fabrieken richten zich op het verwerken van afval, dat nu nog verbrand wordt, tot hoogwaardiger grondstoffen. Ze samen leveren zo’n 100 arbeidsplaatsen op. Het bedrijf BioBTX wil...

Lees meer