Cruiseschip Spectrum of the Seas later in de Eemshaven

19 mrt 2019Nieuws

Het Cruiseschip Spectrum of the Seas komt pas donderdagochtend aan in de Eemshaven. Vanwege de ongunstige waterstanden in de Eems zal het vertrek uit Papenburg met 12 uur worden uitgesteld.

Het voorlopige tijdschema is van toepassing:

Woensdag 20 maart 2019
ongeveer 6:00 uur los van scheepswerf
om 06.30 uur wachtpositie
ca. 7:00 uur Het passeren van de dok sluis
ca. 13.30 uur passeren van de Weener-brug (Weener)
ca. 18:00 uur Langs de Jann-Berghaus-Brücke (Leer)
ca. 22:15 aankomst Emssperrwerk (Gandersum)

Donderdag 21 maart 2019
ca. 00:05 uur passerend Emsperrwerk
ca. 1:15 uur Pass Emden
rond 07:00 uur aankomst Eemshaven

Alle informatie is afhankelijk van de wind- en weersomstandigheden, de waterstanden en dus zonder garantie. Tijdsverschuivingen zijn mogelijk op korte termijn!

De Spectrum of the Seas biedt plaats aan 4.284 passagiers. Net als haar zusterschepen Quantum of the Seas, Anthem of the Seas en Ovation of the Seas is de Spectrum of the Seas voorzien van de nieuwste snufjes om de gasten te entertainen, zoals een surf simulator en de Skydiving Simulator. Ook nieuw is een bungee trampoline op de achtersteven van het schip waarbij de passagiers een virtual reality headset dragen om te duiken in verschillende belevingswerelden. Na technische en nautische proeven zal de Spectrum of the Seas naar Bremerhaven vertrekken.

Bron: Eemskrant.nl

Meer nieuws in deze categorie

Verslag golftoernooi 29 juni 2022

Verslag golftoernooi 29 juni 2022

Op woensdag 29 juni werd op het terrein van Golfclub Duurswold het jaarlijkse Eemsdelta Open Golftoernooi georganiseerd. Het was wederom een prachtige dag, vol met oude en nieuwe contacten en waarbij het weer ons wederom niet in de steek liet. De wedstrijd (gespeeld...

Lees meer
Evenement ‘Vaart maken met internationalisering’

Evenement ‘Vaart maken met internationalisering’

Graag nodigen we jou uit om op maandag 27 juni op een unieke locatie in de Eemshaven deel te nemen aan ons evenement ‘Vaart maken met internationalisering’. Op de net geopende Romantika van Holland Norway Lines nemen we jou een middag mee in de wereld van...

Lees meer