De Bruin maakt verpakkingen voor covid-19 tests

13 mei 2020Nieuws

Het COVID-19 virus heeft ons land en de wereld in zijn greep. Wij zijn dan ook trots dat we als MKB-bedrijf in Noord-Nederland een kiezeltje kunnen bijdragen aan de oplossing van deze crisis. Voor een nieuwe opdrachtgever, mag Grafisch Bedrijf de Bruin verpakkingen ontwikkelen en produceren waar testmateriaal wordt vervoerd en geretourneerd. Het RIVM heeft de tests en methodiek van onze opdrachtgever goed gekeurd. Uiteraard is dit een spoedorder!

Dat betekent dat wij een beetje van ons ‘normale’ proces af moeten wijken. We moeten hoogwaardig karton apart bestellen en laten leveren, onze snijmachine instellen en de productie goed inplannen, zodat andere lopende projecten er niet onder lijden. Tevens worden de dozen niet gepersonaliseerd. Door de snelheid die het RIVM eist, is er gekozen voor onbedrukte witte buitenkant waar het informatielabel van de producent op komt.

Bij Grafisch Bedrijf de Bruin denken we mee, hebben we aandacht voor de wereld om ons heen en produceren echt op maat. Voor kleine of grote oplages. Met hoge snelheid of voor bijzondere omstandigheden. Daarom past deze unieke opdracht bij écht bij ons.

 

 

Meer nieuws in deze categorie

Verslag golftoernooi 29 juni 2022

Verslag golftoernooi 29 juni 2022

Op woensdag 29 juni werd op het terrein van Golfclub Duurswold het jaarlijkse Eemsdelta Open Golftoernooi georganiseerd. Het was wederom een prachtige dag, vol met oude en nieuwe contacten en waarbij het weer ons wederom niet in de steek liet. De wedstrijd (gespeeld...

Lees meer
Evenement ‘Vaart maken met internationalisering’

Evenement ‘Vaart maken met internationalisering’

Graag nodigen we jou uit om op maandag 27 juni op een unieke locatie in de Eemshaven deel te nemen aan ons evenement ‘Vaart maken met internationalisering’. Op de net geopende Romantika van Holland Norway Lines nemen we jou een middag mee in de wereld van...

Lees meer