Delfsail Vaartocht 2024

13 jun 2024Nieuws

Op de eerste dag van Delfsail 2024, 13 juni, kwamen leden van de netwerkorganisaties CC Ventus, Top of Holland en Eemshaven.info om 8 uur bij elkaar op de kade van Delfzijl om in te schepen op de ‘Regina Andrea’ voor een vaartocht en ontbijt.

De bijeenkomst werd georganiseerd door de commissie Social Affairs van Delfsail 2024 en werd mede mogelijk gemaakt door Roberto Santanera / Dell ‘Arte Godlinze. Hij verzorgde samen met zijn mensen een prima ontbijt. Daarnaast verraste Hof van Daam ons met een heerlijk Delfsail-taartje. Tijdens de vaartocht, waarbij al een blik om de mooie Delfsail-schepen geworpen konden worden, werd een verloting voor het goede doel gehouden. Afsluitend doneerden de aanwezigen nog gul voor de goede bestemmingen van Social Affairs.

Hiermee kan de commissie Social Affairs diverse mensen, die normaal gesproken niet zo gemakkelijk kunnen genieten van een evenement als Delfsail, toch laten genieten van dit mooie evenement!

Wij kijken terug op een prima ochtend met leuke contacten.

Extra bericht: de vaartocht heeft het mooie bedrag van 2900 euro opgeleverd. RWE heeft nog eens 1000 euro bijgedragen voor de Oncologiepatienten van het OZG. Prachtig!

Meer nieuws in deze categorie

Eemshaven.info Nieuwsbrief 04

Eemshaven.info kijkt terug op een mooi, eerste half jaar van 2024. Zo hebben we 2 interessante, goedbezochte, netwerkbijeenkomsten gehouden, hebben we 2 actieve evenementen gehad en hebben we een mooie themabijeenkomst meegemaakt in het Flonk-Hotel. Daarnaast heb ik...

Lees meer