Delftechniek levert nieuwe bedrijfskleding aan Detasafe B.V.

8 dec 2020Nieuws, Service

Beter zichtbaar en dus veiliger, meer draagcomfort, Multi normen duurzaam. Dat waren zwaarwegende eisen waaraan de nieuwe outfit van de Detasafe-medewerkers moest voldoen die dagelijks aan het werk zijn in de veiligheidsbranche.

Ons ruime assortiment zorgt ervoor dat wij een geschikt kledingpakket kunnen samenstellen om de voldoen aan deze wensen. Gezien het programma van eisen dachten wij direct aan het kledingassortiment van het gerenommeerde merk Hydrowear. De afgelopen periode hebben wij samen met Detasafe de werkkleding samengesteld. De bekende blauwe kleding maakt plaats voor fluorgeel met navy-blauw.

“De kleding is niet gepersonaliseerd”, verduidelijkt Rody Bos van Detasafe. “Wij werken met een flinke flexibele schil van medewerkers. De kleding moet dus eigenlijk door mensen met meerdere maten te dragen zijn.Die moet dan wél gewoon lekker zitten. Het is dus zaak dat er voldoende schone kleding in alle maten aanwezig is. En dat lukt prima met Delftechniek als leverancier.

”Denkt u er ook over om uw personeel “letterlijk” in een nieuw jasje te steken en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via het algemene nummer:0596-654500 of e-mailadres: verkoop@delftechniek.nl

 

Meer nieuws in deze categorie

Tall Ship Guayas uit Ecuador komt  naar DelfSail 2024!

Tall Ship Guayas uit Ecuador komt naar DelfSail 2024!

DelfSail heeft opnieuw een aantal bijzondere tall ships weten vast te leggen. Daaronder Guayas uit Ecuador. Met haar gigantische vlag trekt het schip alle aandacht naar zich toe, in de felle nationale kleuren van Ecuador en met haar de bemanning op de ra’s. Volgens...

Lees meer