Delftechniek levert nieuwe bedrijfskleding aan Detasafe B.V.

8 dec 2020Nieuws, Service

Beter zichtbaar en dus veiliger, meer draagcomfort, Multi normen duurzaam. Dat waren zwaarwegende eisen waaraan de nieuwe outfit van de Detasafe-medewerkers moest voldoen die dagelijks aan het werk zijn in de veiligheidsbranche.

Ons ruime assortiment zorgt ervoor dat wij een geschikt kledingpakket kunnen samenstellen om de voldoen aan deze wensen. Gezien het programma van eisen dachten wij direct aan het kledingassortiment van het gerenommeerde merk Hydrowear. De afgelopen periode hebben wij samen met Detasafe de werkkleding samengesteld. De bekende blauwe kleding maakt plaats voor fluorgeel met navy-blauw.

“De kleding is niet gepersonaliseerd”, verduidelijkt Rody Bos van Detasafe. “Wij werken met een flinke flexibele schil van medewerkers. De kleding moet dus eigenlijk door mensen met meerdere maten te dragen zijn.Die moet dan wél gewoon lekker zitten. Het is dus zaak dat er voldoende schone kleding in alle maten aanwezig is. En dat lukt prima met Delftechniek als leverancier.

”Denkt u er ook over om uw personeel “letterlijk” in een nieuw jasje te steken en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via het algemene nummer:0596-654500 of e-mailadres: verkoop@delftechniek.nl

 

Meer nieuws in deze categorie

Volop bouwactiviteiten in de Eemshaven

Volop bouwactiviteiten in de Eemshaven

De Eemshaven is voor bedrijven nog altijd volop in trek. Door deze bloeiende bedrijvigheid zijn er op dit moment vele bouwactiviteiten in de haven. Van batterij-opslagen tot verduurzaming bij mouterijen, van startende projecten tot afbouwfases. Een kort overzicht: TKF...

Lees meer