Delftechniek levert nieuwe bedrijfskleding aan Detasafe B.V.

8 dec 2020Nieuws, Service

Beter zichtbaar en dus veiliger, meer draagcomfort, Multi normen duurzaam. Dat waren zwaarwegende eisen waaraan de nieuwe outfit van de Detasafe-medewerkers moest voldoen die dagelijks aan het werk zijn in de veiligheidsbranche.

Ons ruime assortiment zorgt ervoor dat wij een geschikt kledingpakket kunnen samenstellen om de voldoen aan deze wensen. Gezien het programma van eisen dachten wij direct aan het kledingassortiment van het gerenommeerde merk Hydrowear. De afgelopen periode hebben wij samen met Detasafe de werkkleding samengesteld. De bekende blauwe kleding maakt plaats voor fluorgeel met navy-blauw.

“De kleding is niet gepersonaliseerd”, verduidelijkt Rody Bos van Detasafe. “Wij werken met een flinke flexibele schil van medewerkers. De kleding moet dus eigenlijk door mensen met meerdere maten te dragen zijn.Die moet dan wél gewoon lekker zitten. Het is dus zaak dat er voldoende schone kleding in alle maten aanwezig is. En dat lukt prima met Delftechniek als leverancier.

”Denkt u er ook over om uw personeel “letterlijk” in een nieuw jasje te steken en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via het algemene nummer:0596-654500 of e-mailadres: verkoop@delftechniek.nl

 

Meer nieuws in deze categorie

Eemshaven 50 jaar  – Feest op 10 juni

Eemshaven 50 jaar – Feest op 10 juni

Op 7 juni is het 50 jaar geleden dat de Eemshaven feestelijk werd geopend door koningin Juliana. Ter ere hiervan vindt zaterdag 10 juni een open dag plaats in de Eemshaven. Op deze dag zijn er verschillende activiteiten in de Eemshaven, zoals bedrijfsbezoeken en...

Lees meer