EBG Pitch&Go op Eemsdelta Expo voor ondernemers met goed business idee

12 apr 2017Nieuws

De Economic Board Groningen zoekt ondernemers met goede ideeën die een extra impuls kunnen gebruiken bij de uitwerking van hun plannen.

Tijdens het live pitch-event Pitch&Go op donderdag 15 juni tijdens de Eemsdelta Expo kunnen 4 ondernemers een mooie geldprijs in de wacht slepen, waarmee ze hun goede idee kunnen omzetten in een succesvol businessplan.

Wat houdt het event in?

Ondernemers uit Noord Groningen of ondernemers die zich in Noord Groningen willen vestigen kunnen zich met hun goede idee aanmelden via www.ebgn.nl/pitchengo. Alle aanmelders worden vervolgens door EBG benaderd en kunnen worden uitgenodigd voor de selectiedag op 2 mei. Hier worden de 4 ondernemers uitgekozen die mogen pitchen tijdens Pitch&Go op de Eemsdelta Expo.

De 4 meest kansrijke ideeën krijgen de mogelijkheid om het publiek te bewegen hun plan te ondersteunen. Dit ondersteunen kan “live” door middel van stemmen, donaties, investeringen, aankopen en zogenaamde “in kind bijdrages”. Het publiek bepaalt naar wie het geldbedrag gaat dat de Economic Board beschikbaar stelt. Ook de jury stelt een bedrag beschikbaar voor de winnaar. De pitchers worden op het podium door de jury, bestaande uit een aantal ervaren ondernemers, “geknipt en geschoren”. Bovendien zal er ter plekke de mogelijkheid zijn om vanuit de crowd ” vragen te stellen aan de pitchers en vice versa. Pitch&Go is een zeer interactief event met als doel om publiciteit, sympathisanten, klanten, ambassadeurs, financiering en (netwerk)ingangen te verschaffen aan ondernemers in Noord – Groningen.

Aan het einde van het event wordt de winnaar gekozen door het publiek en door de jury. Echter iedereen die een pitch heeft gehouden wordt door de EBG en/of partners verder geholpen met zijn/haar plannen. Naast de kans op een geldbedrag ontvangen de pitchers met hun deelname uiteraard de nodige publiciteit en alle deelnemers krijgen advies bij de verder ontwikkeling van hun businessidee.

 

Iedereen is welkom

Pitch&Go vindt plaats op 15 juni van 14.00 tot 16.00 uur en is gratis toegankelijk voor ondernemers, investeerders en organisaties in Noord-Groningen en daarbuiten die interesse hebben om zich te verdiepen in de cases van de ondernemers die op het podium gaan pitchen. Ook familie en vrienden van de pitchers zijn van harte welkom. Meedoen? Geef jouw business idee een vliegende start en meld je aan via: www.ebgn.nl/pitchengo

Meer nieuws in deze categorie

Overname en herstart Purified Metal Company (PMC)

Overname en herstart Purified Metal Company (PMC)

We willen graag een belangrijke update met jullie delen. Na een periode van uitdagingen is Purified Metal Company recentelijk overgenomen door vier Noordelijke ondernemers, met ervaring in verschillende sectoren zoals asbestsanering, vastgoed en machinebouw en die...

Lees meer